Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Olemme kesälomallaEmme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin
Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin

Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin

27,85 €
29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käytännöllinen pullonlämmitin autoon tai kotiin.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Alecton pullonlämmittimen avulla voit lämmittää äidinmaidon, korvikkeen tai vauvanruoan nopeasti ja turvallisesti. Alecton pullonlämmitin BW-512 on varustettu tavallisella sähköpistokkeella (230V) ja auto-adapterilla (12V), jolloin sitä voi käyttää lähes missä tahansa.

Pullonlämmitin on helppokäyttöinen: Laita johto pistokkeeseen, varmista että siinä on tarvittava määrä vettä, valitse haluttu toiminto kolmesta eri vaihtoehdosta ja aseta pullo tai vauvanruokapurkki lämmittimeen. Jos lämmität vauvanruokapurkkia, käytä 1-asentoa. Jos lämmität esimerkiksi tuttipulloa, voit käyttää kaikkia kolmea eri vaihtoehtoa:

1. Lämmittää asteittain. Tämä myös pitää ruoan lämpimänä, mikäli sitä ei välittömästi tarjoilla.
2. Nopeampi lämmitys, noin kaksi kertaa nopeampi kuin asennossa 1.
3. Pikalämmitys - käytä tätä kun aikaa on vain vähän. Huomaa että vesi kuumenee tässä asennossa todella kuumaksi, joten käyttäjän on oltava erityisen varovainen nostaessaan pullon pois lämmittimestä.


Arvostelut 0 arvostelua