Toukokuun tarjouksia

Tervetuloa ostoksille! Toukokuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset. Koodilla TOUKO19 saat -10% yli 40 euron tilauksestasi.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin
Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin

Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin

29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käytännöllinen pullonlämmitin autoon tai kotiin.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Alecton pullonlämmittimen avulla voit lämmittää äidinmaidon, korvikkeen tai vauvanruoan nopeasti ja turvallisesti. Alecton pullonlämmitin BW-512 on varustettu tavallisella sähköpistokkeella (230V) ja auto-adapterilla (12V), jolloin sitä voi käyttää lähes missä tahansa.

Pullonlämmitin on helppokäyttöinen: Laita johto pistokkeeseen, varmista että siinä on tarvittava määrä vettä, valitse haluttu toiminto kolmesta eri vaihtoehdosta ja aseta pullo tai vauvanruokapurkki lämmittimeen. Jos lämmität vauvanruokapurkkia, käytä 1-asentoa. Jos lämmität esimerkiksi tuttipulloa, voit käyttää kaikkia kolmea eri vaihtoehtoa:

1. Lämmittää asteittain. Tämä myös pitää ruoan lämpimänä, mikäli sitä ei välittömästi tarjoilla.
2. Nopeampi lämmitys, noin kaksi kertaa nopeampi kuin asennossa 1.
3. Pikalämmitys - käytä tätä kun aikaa on vain vähän. Huomaa että vesi kuumenee tässä asennossa todella kuumaksi, joten käyttäjän on oltava erityisen varovainen nostaessaan pullon pois lämmittimestä.


Arvostelut 0 arvostelua