Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin
Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin

Alecto pullonlämmitin autoon ja kotiin

27,85 €
29,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käytännöllinen pullonlämmitin autoon tai kotiin.

Tämä on esittelytuote.

Alecton pullonlämmittimen avulla voit lämmittää äidinmaidon, korvikkeen tai vauvanruoan nopeasti ja turvallisesti. Alecton pullonlämmitin BW-512 on varustettu tavallisella sähköpistokkeella (230V) ja auto-adapterilla (12V), jolloin sitä voi käyttää lähes missä tahansa.

Pullonlämmitin on helppokäyttöinen: Laita johto pistokkeeseen, varmista että siinä on tarvittava määrä vettä, valitse haluttu toiminto kolmesta eri vaihtoehdosta ja aseta pullo tai vauvanruokapurkki lämmittimeen. Jos lämmität vauvanruokapurkkia, käytä 1-asentoa. Jos lämmität esimerkiksi tuttipulloa, voit käyttää kaikkia kolmea eri vaihtoehtoa:

1. Lämmittää asteittain. Tämä myös pitää ruoan lämpimänä, mikäli sitä ei välittömästi tarjoilla.
2. Nopeampi lämmitys, noin kaksi kertaa nopeampi kuin asennossa 1.
3. Pikalämmitys - käytä tätä kun aikaa on vain vähän. Huomaa että vesi kuumenee tässä asennossa todella kuumaksi, joten käyttäjän on oltava erityisen varovainen nostaessaan pullon pois lämmittimestä.