Toukokuun tarjouksia

Tervetuloa ostoksille! Toukokuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset. Koodilla TOUKO19 saat -10% yli 40 euron tilauksestasi.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


Aquabeads helmikynä
Aquabeads helmikynä Aquabeads helmikynä Aquabeads helmikynä Aquabeads helmikynä Aquabeads helmikynä Aquabeads helmikynä

Aquabeads helmikynä

Aquabeads
Tuotetta rajoitettu erä.
0,49 €
4,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Aquabeads helmikynillä teet helmisommitteluja helpommin.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Järjestele helmet alustalle ja suihkuta vettä, niin saat aikaan kauniita Aquabeads -helmiaskarteluluomuksia. Et tarvitse silitysrautaa tms. helmien kiinnittämiseen toisiinsa.

Tämän kätevän Helmikynän avulla saat aseteltua helmet tarkasti oikeaan paikkaan, kun teet Aquabeads-sommitelmia. Täydellinen lisävaruste, jos sinulla on jo Aquabeads-setti, mutta olet hukannut kynäsi, tai jos haluat leikkiä yhdessä ystäväsi kanssa.

Ikäsuositus: 4 vuotta+

Aquabeads -sivustolla löydät paljon tietoa tuotteesta, ohjeita ym. www.aquabeads.fi.

 

 

Värikkäillä Aquabeads-helmillä lapsesi voi tehdä upeita helmitöitä!

 

Mikä on Aquabeads?

* Aquabeads on hauska ja turvallinen tuote, jonka parissa lapset voivat viettää monta luovaa ja hauskaa tuntia! Aquabeads sopii täydellisesti 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. * Aquabeadsit ovat ainutlaatuisia helmiä, jotka kiinnittyvät toisiinsa veden avulla. Helmien kiinnittämiseen ei tarvita lämpöä, ja lapsista tuntuu hyvältä, kun he voivat nauttia koko prosessista alusta loppuun asti ilman aikuisen apua.

* Aquabeads kehitettiin Japanissa, jossa sitä on myyty menestyksellisesti vuodesta 2004. Nyt sitä myydään yli 20 maassa.

 

Aquabeads -ainesosat

* Kolmannen osapuolen tekemät testit laboratorioissa ovat vahvistaneet, että Aquabeads on monien, ympäri maailmaa olevien, maiden leluja koskevien turvallisuusstandardien, kuten EN71 ja ASTM F963, mukainen. Lisäksi asiantuntijat ovat arvioineet kaikki ainesosat ja vahvistaneet, että ne ovat Yhdysvaltojen taidemateriaalien ASTM D4236 -standardin mukaisia.

* Helmissä käytetty pääainesosa on PVOH (PVA/polyvinyylialkoholi). PVOH:ta ei ole missään todettu myrkylliseksi. Se on myös hyväksytty farmaseuttiseksi lisäaineeksi, ja sitä käytetään esim. pillerien/tablettien päällysteissä. Sitä käytetään myös muissa tuotteissa, kuten kosmetiikassa kauneusvoiteissa, elintarvikkeiden pakkausmateriaaleissa ja sellaisten postimerkkien liimassa, jotka kiinnitetään kosteuttamalla.

* Helmiin on lisätty kitkerä ainesosa, etteivät lapset vahingossa söisi/nielaisisi niitä. Tällä kitkerällä ainesosalla ei ole todettu olevan terveysvaikutuksia. Jos helmiä joutuu vahingossa lapsen suuhun, poista suuhun jäävä kitkerä maku huuhtelemalla vedellä. Kitkerän makuista ainetta voi myös jäädä joskus käsiin askartelun jälkeen, joten kädet tulee pestä huolellisesti käytön jälkeen.

 

 

Arvostelut 0 arvostelua