Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


BabyBanz aurinkolasit pääpannalla, vaaleansininen
BabyBanz aurinkolasit pääpannalla, vaaleansininen BabyBanz aurinkolasit pääpannalla, vaaleansininen

BabyBanz aurinkolasit pääpannalla, vaaleansininen

BanZ
Tuotetta rajoitettu erä.
19,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vauvan vaaleansiniset aurinkolasit pääpannalla.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 9330696003483

BabyBanZ -aurinkolasit on Australian kuuman auringon alla kehitetty tuote, joka suojaa lapsen silmiä 100- prosenttisesti UVA- ja UVB- säteilyltä. BabyBanZ- aurinkolasit on suunniteltu käytettäväksi pienestä vauvasta noin 2 vuoden ikäiseksi asti.

Mukava, säädettävä neopreenipanta pitää aurinkolasit paikallaan leikeissäkin. Säädettävä panta myös pidentää lasien käyttöikää kasvavalla lapsella. Kehykset on valmistettu kestävästä polykarbonaatista.

Aikuisille aurinkolasit ovat kesällä itsestäänselvyys. Haitallisilta UV- säteiltä tulee suojata myös lasten silmät pienestä pitäen, sillä ne ovat auringon haittavaikutuksille vielä alttiimmat kuin aikuisen.

Myös talvella, kun lunta on maassa ja aurinko paistaa, voi  silmän suojaamaton sarveiskalvo tulehtua. Silmien liika altistus auringolle saattaa johtaa myöhemmin myös harmaakaihiin.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 0-2 vuotta

- Suojaavat 100 % UVA- ja UVB -säteilyltä

- Materiaali: Polykarbonaatti

- Pääpanta, ei sankoja

- Kuminen nenäosa

Arvostelut 0 arvostelua