Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

BabyMatex Relax imetystyyny, vaaleanharmaa
BabyMatex Relax imetystyyny, vaaleanharmaa BabyMatex Relax imetystyyny, vaaleanharmaa BabyMatex Relax imetystyyny, vaaleanharmaa BabyMatex Relax imetystyyny, vaaleanharmaa BabyMatex Relax imetystyyny, vaaleanharmaa BabyMatex Relax imetystyyny, vaaleanharmaa

BabyMatex Relax imetystyyny, vaaleanharmaa

Tuotetta rajoitettu erä.
58,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tukityyny ja imetystyyny vaaleanharmaalla kuvioinnilla.

Tämä on esittelytuote.

BabyMatexin Relax -imetystyyny toimii sekä imetystyynynä että tukityynynä raskauden aikana. Tukityynyn avulla säilytät raskauden aikana oikean asennon, kun makaat tai nukut kyljelläsi. Kylkiasento auttaa vähentämään alaselkäkipuja ja säilyttää hyvän verenkierron. Nukkuminen on yleensä hankala etenkin viimeisinä raskauskuukausina ja tukityyny voi auttaa siinä.

Imetyksen aikana BabyMatexin Relax -imetystyynyn avulla lasta ei tarvitse kannatella käsivarren päällä. Mikrorakeet mahdollistavat mukavan imetysasennon löytämisen ja säilyttämisen, jolloin imetyshetkistä tulee viihtyisiä.

Relax -tyynyä voi myös käyttää lapsen tukemiseen lattialla, kun opetellaan istumaan ensimmäisiä kertoja, jolloin tyyny auttaa ja tukee.

Ominaisuudet:

- Materiaali: 100% puuvillaa, täyte on allergisoimaton mikrorae

- Tukityyny raskauden aikana

- Imetystyyny vauvan kanssa