Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset. Nyt vähintään - 50%.

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253. Sähköposteja luetaan harvemmin.

Ihanaa alkusyksyä kaikille! <3


BabyMatex unipesä, harmaa lehti
BabyMatex unipesä, harmaa lehti BabyMatex unipesä, harmaa lehti BabyMatex unipesä, harmaa lehti BabyMatex unipesä, harmaa lehti BabyMatex unipesä, harmaa lehti

BabyMatex unipesä, harmaa lehti

57,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Unipesä hienolla lehtikuvioinnilla

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 3 - 15 työpäivää

BabyMatexin unipesä sopii vastasyntyneelle vauvalle makuualustaksi. Vauvapesässä on pehmeät reunat, jotka muodostavat ihanan - nimen mukaisesti - pesän vauvan ympärille, jossa on turvallinen olo kuten äidin vatsassa. 

Vauvapesän voi laittaa pinnasänkyyn, perhepetiin tai käyttää esimerkiksi lattialla. Tämän unipesän voi avata jalkapäädystä, jolloin jaloille saa lisätilaa lapsen kasvaessa.

Unipesän voi hyvin ottaa matkalle mukaan, jolloin sen tutut tuoksut ovat turvana vauvalle esimerkiksi kyläillessä, mummolassa tai mökillä. BabyMatex-vauvapesän kankaat ovat Öko-Tex -hyväksyttyjä. Tuote on 55 x 80 cm.

Unipesän ominaisuudet

Unipesä on pieni patja, joka on reunoilta hyvin pehmustettu.

Unipesän avulla...

... vauvalla on turvallinen olo omassa pinnasängyssään, sillä se pienentää avaraa sänkyä. Vauva on tottunut äidin kohdussa olemaan ahtaassa ympäristössä.

...  vauva nukkuu turvallisesti yönsä vanhempien välissä, sillä se voi estää aikuista kierähtämästä vauvan päälle. Tämä voi olla huolenaihe vanhemmille ja vauvapesän avulla nukkuu siten paremmin.

Vauvapesä on erinomainen myös matkoilla, sillä siinä on kaikki vauvalle tutut tuoksut mukana.

Arvostelut 0 arvostelua