Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesäkuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Pidämme aikaisemmista vuosista poiketen kunnon kesäloman tänä vuonna. Emme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. Jos teet tilauksen viimeistään su 23.6., se toimitetaan juhannuksen jälkeen ja on viimeistään heinäkuun alussa perillä. Poikkeuksena Skip Hop tuotteet, joita voit tilata to 27.6. asti. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


BabyMatex unipesä, harmaa lintu
BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu

BabyMatex unipesä, harmaa lintu

57,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vauvapesä lintukuvioinnilla.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

BabyMatexin unipesä sopii vastasyntyneelle vauvalle makuualustaksi. Vauvapesässä on pehmeät reunat, jotka muodostavat ihanan - nimen mukaisesti - pesän vauvan ympärille, jossa on turvallinen olo kuten äidin vatsassa. 

Vauvapesän voi laittaa pinnasänkyyn, perhepetiin tai käyttää esimerkiksi lattialla. Tämän unipesän voi avata jalkapäädystä, jolloin jaloille saa lisätilaa lapsen kasvaessa.

Unipesän voi hyvin ottaa matkalle mukaan, jolloin sen tutut tuoksut ovat turvana vauvalle esimerkiksi kyläillessä, mummolassa tai mökillä. BabyMatex-vauvapesän kankaat ovat Öko-Tex -hyväksyttyjä. Tuote on 55 x 80 cm.

Unipesän ominaisuudet

Unipesä on pieni patja, joka on reunoilta hyvin pehmustettu.

Unipesän avulla...

... vauvalla on turvallinen olo omassa pinnasängyssään, sillä se pienentää avaraa sänkyä. Vauva on tottunut äidin kohdussa olemaan ahtaassa ympäristössä.

...  vauva nukkuu turvallisesti yönsä vanhempien välissä, sillä se voi estää aikuista kierähtämästä vauvan päälle. Tämä voi olla huolenaihe vanhemmille ja vauvapesän avulla nukkuu siten paremmin.

Vauvapesä on erinomainen myös matkoilla, sillä siinä on kaikki vauvalle tutut tuoksut mukana.

Arvostelut 0 arvostelua