Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

BabyMatex unipesä, harmaa lintu
BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu

BabyMatex unipesä, harmaa lintu

57,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vauvapesä lintukuvioinnilla.

Tämä on esittelytuote.

BabyMatexin unipesä sopii vastasyntyneelle vauvalle makuualustaksi. Vauvapesässä on pehmeät reunat, jotka muodostavat ihanan - nimen mukaisesti - pesän vauvan ympärille, jossa on turvallinen olo kuten äidin vatsassa. 

Vauvapesän voi laittaa pinnasänkyyn, perhepetiin tai käyttää esimerkiksi lattialla. Tämän unipesän voi avata jalkapäädystä, jolloin jaloille saa lisätilaa lapsen kasvaessa.

Unipesän voi hyvin ottaa matkalle mukaan, jolloin sen tutut tuoksut ovat turvana vauvalle esimerkiksi kyläillessä, mummolassa tai mökillä. BabyMatex-vauvapesän kankaat ovat Öko-Tex -hyväksyttyjä. Tuote on 55 x 80 cm.

Unipesän ominaisuudet

Unipesä on pieni patja, joka on reunoilta hyvin pehmustettu.

Unipesän avulla...

... vauvalla on turvallinen olo omassa pinnasängyssään, sillä se pienentää avaraa sänkyä. Vauva on tottunut äidin kohdussa olemaan ahtaassa ympäristössä.

...  vauva nukkuu turvallisesti yönsä vanhempien välissä, sillä se voi estää aikuista kierähtämästä vauvan päälle. Tämä voi olla huolenaihe vanhemmille ja vauvapesän avulla nukkuu siten paremmin.

Vauvapesä on erinomainen myös matkoilla, sillä siinä on kaikki vauvalle tutut tuoksut mukana.