Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


BabyMatex unipesä, harmaa lintu
BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu BabyMatex unipesä, harmaa lintu

BabyMatex unipesä, harmaa lintu

57,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vauvapesä lintukuvioinnilla.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

BabyMatexin unipesä sopii vastasyntyneelle vauvalle makuualustaksi. Vauvapesässä on pehmeät reunat, jotka muodostavat ihanan - nimen mukaisesti - pesän vauvan ympärille, jossa on turvallinen olo kuten äidin vatsassa. 

Vauvapesän voi laittaa pinnasänkyyn, perhepetiin tai käyttää esimerkiksi lattialla. Tämän unipesän voi avata jalkapäädystä, jolloin jaloille saa lisätilaa lapsen kasvaessa.

Unipesän voi hyvin ottaa matkalle mukaan, jolloin sen tutut tuoksut ovat turvana vauvalle esimerkiksi kyläillessä, mummolassa tai mökillä. BabyMatex-vauvapesän kankaat ovat Öko-Tex -hyväksyttyjä. Tuote on 55 x 80 cm.

Unipesän ominaisuudet

Unipesä on pieni patja, joka on reunoilta hyvin pehmustettu.

Unipesän avulla...

... vauvalla on turvallinen olo omassa pinnasängyssään, sillä se pienentää avaraa sänkyä. Vauva on tottunut äidin kohdussa olemaan ahtaassa ympäristössä.

...  vauva nukkuu turvallisesti yönsä vanhempien välissä, sillä se voi estää aikuista kierähtämästä vauvan päälle. Tämä voi olla huolenaihe vanhemmille ja vauvapesän avulla nukkuu siten paremmin.

Vauvapesä on erinomainen myös matkoilla, sillä siinä on kaikki vauvalle tutut tuoksut mukana.

Arvostelut 0 arvostelua