Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Beleduc 1, 2, 3 ... Stop
Beleduc 1, 2, 3 ... Stop Beleduc 1, 2, 3 ... Stop Beleduc 1, 2, 3 ... Stop Beleduc 1, 2, 3 ... Stop Beleduc 1, 2, 3 ... Stop

Beleduc 1, 2, 3 ... Stop

Beleduc
Tuotetta rajoitettu erä.
35,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Liikennepeli.

Tämä on esittelytuote.

Kotoa päiväkotiin voi kulkea useampaa reittiä. Voi valita pidemmän ja turvallisemman reitin tai lyhyemmän oikoreitin erilaisine vaaranpaikkoineen. 

Beleduc 1, 2, 3 ... Stop pelin avulla pelaajat huomaavat liikenteessä vastaantulevien tilanteiden merkityksen pelin edetessä. 


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 4 vuotta+

- Pelilaudan koko: 51 x 36 cm

- Materiaali: Puu, vahvaa kartonkia

- 2-4 pelaajaa

- Valmistajan nimike: 1, 2, 3 ... StopMonipuoliset maksutavat

Maksa verkkopankilla, luottokortilla, mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Valitse yksinkertaisesti kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.


Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella. Tuotteet saa myös ilmaiseksi paketoituna.


Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta voi aina sopia kanssamme.


Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian.


Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti minulle Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa.