Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesäkuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Pidämme aikaisemmista vuosista poiketen kunnon kesäloman tänä vuonna. Emme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. Jos teet tilauksen viimeistään su 23.6., se toimitetaan juhannuksen jälkeen ja on viimeistään heinäkuun alussa perillä. Poikkeuksena Skip Hop tuotteet, joita voit tilata to 27.6. asti. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


BenBat Govinci reppu, keltainen
BenBat Govinci reppu, keltainen BenBat Govinci reppu, keltainen BenBat Govinci reppu, keltainen BenBat Govinci reppu, keltainen

BenBat Govinci reppu, keltainen

BenBat
23,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mahtava reppu pikku taitelijalle!

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

BenBatin ihana GoVinci on ainutlaatuinen kerhoreppu, jossa on edessä kehys omille piirrustuksille. Kehys toimii myös alustana, kun pikku taitelija haluaa piirtää omia teoksiaan esimerkiksi lentokentällä, puistossa, ravintolassa jne. Voisi sanoa, että reppu on kuin liikkuva taidenäyttely!

Govinci on kevyt ja kestävä. Siihen mahtuu sopivasti tavaraa ja on kooltaan tarkoitettu yli 2-vuotiaille. Repun sisällä on käytännölliset taskut esimerkiksi piirrustustarvikkeille.

Plussaa tälle tuotteelle erikoisesta ideasta!

Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 2 vuotta+

- Keltainen väritys

- Tuotteen paino: 297 g

- Tuotteen mitat: 28,5 x 23 x 9,5 cm

Arvostelut 0 arvostelua