Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


BenBat Govinci reppu, keltainen
BenBat Govinci reppu, keltainen BenBat Govinci reppu, keltainen BenBat Govinci reppu, keltainen BenBat Govinci reppu, keltainen

BenBat Govinci reppu, keltainen

BenBat
23,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mahtava reppu pikku taitelijalle!

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

BenBatin ihana GoVinci on ainutlaatuinen kerhoreppu, jossa on edessä kehys omille piirrustuksille. Kehys toimii myös alustana, kun pikku taitelija haluaa piirtää omia teoksiaan esimerkiksi lentokentällä, puistossa, ravintolassa jne. Voisi sanoa, että reppu on kuin liikkuva taidenäyttely!

Govinci on kevyt ja kestävä. Siihen mahtuu sopivasti tavaraa ja on kooltaan tarkoitettu yli 2-vuotiaille. Repun sisällä on käytännölliset taskut esimerkiksi piirrustustarvikkeille.

Plussaa tälle tuotteelle erikoisesta ideasta!

Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 2 vuotta+

- Keltainen väritys

- Tuotteen paino: 297 g

- Tuotteen mitat: 28,5 x 23 x 9,5 cm

Arvostelut 0 arvostelua