Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Bumkins silikonilautanen, harmaa
Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa

Bumkins silikonilautanen, harmaa

18,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Silikonilautanen modernissa harmaassa värissä ja kolmella lokerolla.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 3 - 15 työpäivää

Bumkins Silicone Grip Dish -ensilautanen on mahtava lautanen pikkuiselle. Se on hygieninen ja kestävä eikä rikkoudu, jos se tippuu lattialle. Lautasessa on kolme lokeroa, joten se sopii hyvin myös sormiruokailuun. Lautasen pohjassa on imukuppi samaa silikonia, joten lautanen ei liiku pöydllä.

Bumkinsin lautanen sopii useimpiin syöttötuolien pöytätarjottimiin ja on siten kooltaan optimoitu. Lautasen voi pestä koneessa, käyttää mikrossa ja pakastimessa. Ruokailun ohella on kiva tunnistaa eri ruokia lokeroista ja miksei värikategorioita. Opi myös laskemaan kolmeen lokeroiden ansiosta. Hieno ja moderni harmaa väri sopii kotiin kuin kotiin. Lautanen on siten myös aikuisten makuun sopiva.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 6 kk+

- Materiaali: 100 % silikonia

- Kestävä, liukumaton materiaali

- Imukuppi pohjassa, jotta lautanen pysyy paikoillaan

- Kestää konepesun, mikron ja pakastimen käytön

- Turvallista silikonia: Silikoni ei haperoidu, siinä ei kasva hometta tai bakteereja, sen voi pestä koneessa, se ei maistu tai haise miltään, silikoni kestää kuumuutta, sen voi myös pakastaa

- BPA-vapaa, PVC-vapaa, kemikaaliton kaikin puolin

- Tuotteen mitat: Halkaisija noin 21 cm

- Isompaan lokeroon mahtuu 266 ml ja pienempiin 148 ml

Arvostelut 0 arvostelua