Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Bumkins silikonilautanen, harmaa
Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa Bumkins silikonilautanen, harmaa

Bumkins silikonilautanen, harmaa

18,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Silikonilautanen modernissa harmaassa värissä ja kolmella lokerolla.

Tämä on esittelytuote.

Bumkins Silicone Grip Dish -ensilautanen on mahtava lautanen pikkuiselle. Se on hygieninen ja kestävä eikä rikkoudu, jos se tippuu lattialle. Lautasessa on kolme lokeroa, joten se sopii hyvin myös sormiruokailuun. Lautasen pohjassa on imukuppi samaa silikonia, joten lautanen ei liiku pöydllä.

Bumkinsin lautanen sopii useimpiin syöttötuolien pöytätarjottimiin ja on siten kooltaan optimoitu. Lautasen voi pestä koneessa, käyttää mikrossa ja pakastimessa. Ruokailun ohella on kiva tunnistaa eri ruokia lokeroista ja miksei värikategorioita. Opi myös laskemaan kolmeen lokeroiden ansiosta. Hieno ja moderni harmaa väri sopii kotiin kuin kotiin. Lautanen on siten myös aikuisten makuun sopiva.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 6 kk+

- Materiaali: 100 % silikonia

- Kestävä, liukumaton materiaali

- Imukuppi pohjassa, jotta lautanen pysyy paikoillaan

- Kestää konepesun, mikron ja pakastimen käytön

- Turvallista silikonia: Silikoni ei haperoidu, siinä ei kasva hometta tai bakteereja, sen voi pestä koneessa, se ei maistu tai haise miltään, silikoni kestää kuumuutta, sen voi myös pakastaa

- BPA-vapaa, PVC-vapaa, kemikaaliton kaikin puolin

- Tuotteen mitat: Halkaisija noin 21 cm

- Isompaan lokeroon mahtuu 266 ml ja pienempiin 148 ml