Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Bumkins silikonilkulho kannella ja lusikalla, harmaa
Bumkins silikonilkulho kannella ja lusikalla, harmaa Bumkins silikonilkulho kannella ja lusikalla, harmaa Bumkins silikonilkulho kannella ja lusikalla, harmaa Bumkins silikonilkulho kannella ja lusikalla, harmaa Bumkins silikonilkulho kannella ja lusikalla, harmaa

Bumkins silikonilkulho kannella ja lusikalla, harmaa

14,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Silikonikulho modernissa harmaassa värissä. Mukana kansi ja lusikka.

Tämä on esittelytuote.

Bumkins First Feeding Set on hyvä ensimmäinen ruokailusetti, johon kuuluu kulho, kansi ja lusikka. Tällä on helppo aloittaa kiinteiden syöminen, koska setissä on kaikki tarvittava. Kulhon pohjassa on kätevä imukuppi, joka pitää kulhon paikoillaan. Kulhossa on myös plussana hyvä kädensija, joten on helppo pitää kulhoa kädessä kun syötät vauvaa ja taaperoa. Kannen voi laittaa kulhon päälle, joten voit jäljelle jäänyttä ruokaa säilyttää jääkaapissa. Pikku lusikka sopii hyvin myös ensilusikaksi.

Pisteenä i:in päälle: Tämän kulhon voi heittää lattialle, eikä se mene rikki.

Tuotteet on helppo puhdistaa, joko käsin pesemällä tai astianpesukoneen yläkorissa. Kulho kestää pakastamisen ja lämmittämisen mikroaaltouunissa. Kaikki osat on valmistettu elintarvikekäyttöön hyväksytystä, 100% silikonista. Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä, ftalaatteja tai lyijyä.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 4 kk+

- Materiaali: 100 % silikonia

- Kestävä, liukumaton materiaali

- Imukuppi pohjassa, jotta kulho pysyy paikoillaan

- Kestää konepesun, mikron ja pakastimen käytön

- Turvallista silikonia: Silikoni ei haperoidu, siinä ei kasva hometta tai bakteereja, sen voi pestä koneessa, se ei maistu tai haise miltään, silikoni kestää kuumuutta, sen voi myös pakastaa

- BPA-vapaa, PVC-vapaa, kemikaaliton kaikin puolin

- Tuotteen mitat: Halkaisija noin 11 cm

- Settiin kuuluu kulho, kansi ja lusikka