Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Olemme kesälomallaEmme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki
Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki

Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki

13,86 €
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tee tavallisesta lasista lapselle sopiva tuttipullo, nokkamuki tai pillipullo.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 3 - 15 työpäivää

Cherub Babyn kätevä kansipakkaus, jonka avulla teet tavallisesta lasista tai mukista lapselle sopivan pillimukin, nokkamukin tai tuttipullon. Venytä silikoninen kansiosa mukin tai lasin yli, ja kiinnitä haluamasi juomaosa. Lapsen on helppo juoda mistä vaan. Erityisen kätsy esimerkiksi ravintolassa.

Cherub Babyn kansisetti sopii 0-5 vuotiaalle, joten on pitkäikäinen tuote. Nokkaosa ja pilli eivät läiky. Pillin päässä olevan painon avulla juominen on helppoa vaikka mukia tai lasia kallistaa. Kansiosaan sopii useimmat wideneck pullotutit.

Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 0-5 v

- Pakkauksen sisältö: 2 silikonikantta, nokkaosa, pilli ja pilliharja

- Pinkki vaihtoehto

- Pullotutti ei sisälly, mutta kansi on yhteensopiva Cherub Baby-pullotutin kanssa sekä useimpien muiden valmistajien Wideneck-pullotuttien kanssa

Arvostelut 0 arvostelua