Toukokuun tarjouksia

Tervetuloa ostoksille! Toukokuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset. Koodilla TOUKO19 saat -10% yli 40 euron tilauksestasi.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki
Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki

Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, pinkki

14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tee tavallisesta lasista lapselle sopiva tuttipullo, nokkamuki tai pillipullo.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Cherub Babyn kätevä kansipakkaus, jonka avulla teet tavallisesta lasista tai mukista lapselle sopivan pillimukin, nokkamukin tai tuttipullon. Venytä silikoninen kansiosa mukin tai lasin yli, ja kiinnitä haluamasi juomaosa. Lapsen on helppo juoda mistä vaan. Erityisen kätsy esimerkiksi ravintolassa.

Cherub Babyn kansisetti sopii 0-5 vuotiaalle, joten on pitkäikäinen tuote. Nokkaosa ja pilli eivät läiky. Pillin päässä olevan painon avulla juominen on helppoa vaikka mukia tai lasia kallistaa. Kansiosaan sopii useimmat wideneck pullotutit.

Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 0-5 v

- Pakkauksen sisältö: 2 silikonikantta, nokkaosa, pilli ja pilliharja

- Pinkki vaihtoehto

- Pullotutti ei sisälly, mutta kansi on yhteensopiva Cherub Baby-pullotutin kanssa sekä useimpien muiden valmistajien Wideneck-pullotuttien kanssa

Arvostelut 0 arvostelua