Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset. Nyt vähintään - 50%.

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253. Sähköposteja luetaan harvemmin.

Ihanaa alkusyksyä kaikille! <3


Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen
Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen

Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen

13,86 €
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tee tavallisesta lasista lapselle sopiva tuttipullo, nokkamuki tai pillipullo.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 3 - 15 työpäivää

Cherub Babyn kätevä kansipakkaus, jonka avulla teet tavallisesta lasista tai mukista lapselle sopivan pillimukin, nokkamukin tai tuttipullon. Venytä silikoninen kansiosa mukin tai lasin yli, ja kiinnitä haluamasi juomaosa. Lapsen on helppo juoda mistä vaan. Erityisen kätsy esimerkiksi ravintolassa.

Cherub Babyn kansisetti sopii 0-5 vuotiaalle, joten on pitkäikäinen tuote. Nokkaosa ja pilli eivät läiky. Pillin päässä olevan painon avulla juominen on helppoa vaikka mukia tai lasia kallistaa. Kansiosaan sopii useimmat wideneck pullotutit.

Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 0-5 v

- Pakkauksen sisältö: 2 silikonikantta, nokkaosa, pilli ja pilliharja

- Sininen vaihtoehto

- Pullotutti ei sisälly, mutta kansi on yhteensopiva Cherub Baby-pullotutin kanssa sekä useimpien muiden valmistajien Wideneck-pullotuttien kanssa

Arvostelut 0 arvostelua