Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen
Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen

Cherub Baby Clip'N'Sip silikoni kansipakkaus, sininen

13,86 €
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tee tavallisesta lasista lapselle sopiva tuttipullo, nokkamuki tai pillipullo.

Tämä on esittelytuote.

Cherub Babyn kätevä kansipakkaus, jonka avulla teet tavallisesta lasista tai mukista lapselle sopivan pillimukin, nokkamukin tai tuttipullon. Venytä silikoninen kansiosa mukin tai lasin yli, ja kiinnitä haluamasi juomaosa. Lapsen on helppo juoda mistä vaan. Erityisen kätsy esimerkiksi ravintolassa.

Cherub Babyn kansisetti sopii 0-5 vuotiaalle, joten on pitkäikäinen tuote. Nokkaosa ja pilli eivät läiky. Pillin päässä olevan painon avulla juominen on helppoa vaikka mukia tai lasia kallistaa. Kansiosaan sopii useimmat wideneck pullotutit.

Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 0-5 v

- Pakkauksen sisältö: 2 silikonikantta, nokkaosa, pilli ja pilliharja

- Sininen vaihtoehto

- Pullotutti ei sisälly, mutta kansi on yhteensopiva Cherub Baby-pullotutin kanssa sekä useimpien muiden valmistajien Wideneck-pullotuttien kanssa