Mukavaa uuden vuoden alkua kaikille!

Olemme joululomalla ja inventaariopuuhissa loppiaisen asti. Toimitamme Skip Hop kerhoreppuja normaalisti loman/inventaarion aikana. Tammiale on alkanut!

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa  joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Flower Pop rannekoru
Flower Pop rannekoru Flower Pop rannekoru Flower Pop rannekoru Flower Pop rannekoru

Flower Pop rannekoru

11,96 €
14,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihana Suomessa valmistettu rannekoru noin 5-10 vuotiaalle.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Pikkuprinsessalle laadukas, pinkki rannekoru!

Tätä rannekorua tehtäessä on haluttu luoda tytölle kunnon tyttövärinen ja prinsessahenkinen koru. Pinkki yhdistettynä hopeanvärisiin ja kristallihiottuihin helmiin luo hienovaraisen väriyhdistelmän, jossa on myös vähän Popia!

Korussa on käytetty laadukkaita korutarvikkeita kuten lasihelmiä ja metalliosia muovisten helmien sijaan. Korua on helppo käyttää laadukkaan joustokuminauhan ansiosta.

Korun pääyksityiskohta on 1 cm halkaisijaltaan olevat pinkit, läpikuultavat lasihelmet. Nämä ovat korun ehdoton Pop. Niiden välissä on metallisia kukkakoristeita, pari kristallihiottua helmeä joka loistaa valossa sekä hopeanväriset, kiiltävät lasihelmet. 

Sopii syntymäpäivälahjaksi, nimipäiville, joululahjaksi jne. kaikille pikku tytöille. Jos annat nimiäislahjaksi tai taaperolle synttärilahjaksi, muistathan ettei koru luonnollisesi pienten osien takia ole turvallinen käyttää ennen 3 vuoden ikää.


Ominaisuudet:

- Koko sopiva noin 5-10 vuotiaalle

- Jos haluat isomman tai pienemmän korukoon, ilmoita siitä meille kassalla. Tämä onnistuu tilauksesta kyllä.

- Koru ei ole lelu, eikä sitä sovi antaa alle 3-vuotiaalle pienten osien takia

- Kätevä, paksu joustokuminauha: Helppo laittaa päälle ja ottaa pois

- Laadukkaat materiaalit: Metalliosat, lasihelmet, joustokumilanka

- Myynnissä vain lastenverkkokauppa.fi:ssä

- Ei sisällä nikkeliä, testatut ja turvalliset korutarvikkeet

- Koru on valmistettu Suomessa


Lapsilane™ lasten korumallisto on lastenverkkokauppa.fi -kaupan oma korumallisto. Korujen materiaalit ostetaan suomalaisilta tukkureilta. Korujen suunnittelu ja valmistus tehdään käsityönä Suomessa. Turvalliset, testatut ja laadukkaat materiaalit. Korut eivät sisällä nikkeliä.


Mitä, eikä koruja ole tarpeeksi suurta määrää tarpeisiisi? Laita WhatsUp- tai tekstiviestiä numeroon 050 309 8253, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

Arvostelut 0 arvostelua