Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Glimmer rannekoru
Glimmer rannekoru Glimmer rannekoru Glimmer rannekoru Glimmer rannekoru Glimmer rannekoru Glimmer rannekoru

Glimmer rannekoru

15,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihana Suomessa valmistettu rannekoru noin 5-8 vuotiaalle.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Pikkuprinsessalle kimalteleva rannekoru!

Tätä rannekorua tehtäessä on haluttu luoda tytölle oikea bling-bling-koru, jossa on myös kunnolla pinkkiä. Hieno koru ja ykkösvalinta korukokoelmaan!

Korussa on käytetty laadukkaita korutarvikkeita kuten lasihelmiä ja metalliosia muovisten helmien sijaan. Korua on helppo käyttää laadukkaan joustokuminauhan ansiosta. Mukana tulee vaaleanpunainen korupussukka.

Korun päähelmi on valossa kimalteleva strassikoristeinen Shamballa. Tästä helmestä koru onkin saanut nimensä Glimmer. Rannekorua koristavat myös kristallihiotut, kimaltelevat helmet, tähtirondellit ja hopeanväriset helmet. Korussa on lisäksi läpikuultavia vaaleanpunaisia ja aniliinin värisiä lasihelmiä valkoisella, hennolla kuvioinnilla. Oikea helmi, tämä rannekoru!

Sopii syntymäpäivälahjaksi, nimipäiville, joululahjaksi jne. kaikille pikku tytöille. Jos annat nimiäislahjaksi tai taaperolle synttärilahjaksi, muistathan ettei koru luonnollisesi pienten osien takia ole turvallinen käyttää ennen 3 vuoden ikää.


Ominaisuudet:

- Koko sopiva noin 5-8 vuotiaalle

- Jos haluat isomman tai pienemmän korukoon, ilmoita siitä meille kassalla. Tämä onnistuu tilauksesta kyllä.

- Koru ei ole lelu, eikä sitä sovi antaa alle 3-vuotiaalle pienten osien takia

- Kätevä, paksu joustokuminauha: Helppo laittaa päälle ja ottaa pois

- Laadukkaat materiaalit: Metalliosat, lasihelmet, joustokumilanka

- Rannekorun mukana tulee korupussi, jossa korua voi säilyttää ja joka toimii lahjapussina

- Myynnissä vain lastenverkkokauppa.fi:ssä

- Ei sisällä nikkeliä, testatut ja turvalliset korutarvikkeet

- Koru on valmistettu Suomessa


Lapsilane™ lasten korumallisto on lastenverkkokauppa.fi -kaupan oma korumallisto. Korujen materiaalit ostetaan suomalaisilta tukkureilta. Korujen suunnittelu ja valmistus tehdään käsityönä Suomessa. Turvalliset, testatut ja laadukkaat materiaalit. Korut eivät sisällä nikkeliä.


Mitä, eikä koruja ole tarpeeksi suurta määrää tarpeisiisi? Laita WhatsUp- tai tekstiviestiä numeroon 050 309 8253, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

Arvostelut 0 arvostelua