Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset. Nyt vähintään - 50%.

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253. Sähköposteja luetaan harvemmin.

Ihanaa alkusyksyä kaikille! <3


Haba haamujahti peli
Haba haamujahti peli Haba haamujahti peli Haba haamujahti peli Haba haamujahti peli Haba haamujahti peli Haba haamujahti peli

Haba haamujahti peli

Haba
Tuotetta rajoitettu erä.
18,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Yhteistoiminnallinen muistipeli

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 4010168206547

Haba haamujahti on yhteistoiminnallinen muistipeli, jossa pelaajat yrittävät napata linnan kummitukset ennen kuin on liian myöhäistä. Pelaajat liikkuvat nopan mukaan pelilaattoja pitkin ja yrittävät löytää kummituksia. Matkalla on myös ansoja, joiden osuessa kohdalle pelaaja joutuu vankityrmään odottamaan, että kanssapelaaja auttaa hänet jälleen vapaaksi. Ja koko ajan kello käy.

Haban pelit ovat kestäviä. Pelivälineet harvinaisen laadukkaita. Käytetty kartonki on vahvaa eikä helposti taitu leikkiessä ja pelatessa. Haamujahti on koko perheen jännittävä peli, joka kehittää tiimihenkeä.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 5 vuotta

- Sisältö: 3 haamujahtaajaa, 24 korttia (18 haamukorttia, 3 linnakorttia, 2 avainreikäkorttia, 1 linnanovikortti), 1 kello (= pyörivä), 18 limaohjusta, 1 noppa, 1 ohjeet

- 1-4 pelaajaa

- Pelivälineet puuta, muovia ja vahvaa kartonkia

- Peliaika: 10 minuuttia

- Valmistajan nimike: Haba Ghost Blaster

- Valmistajan tuotenumero: 301600Monipuoliset maksutavat

Maksa verkkopankilla, luottokortilla, mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Valitse yksinkertaisesti kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.


Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella. Tuotteet saa myös ilmaiseksi paketoituna.


Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta voi aina sopia kanssamme.


Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian.


Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti minulle Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa.


Arvostelut 0 arvostelua