Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Haba prinsessapalikat
Haba prinsessapalikat Haba prinsessapalikat Haba prinsessapalikat

Haba prinsessapalikat

Haba
Tuotetta rajoitettu erä.
52,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Laadukas rakennuspalikkasetti prinsessateemalla.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 4010168203201

Haban laadukas, Saksassa valmistettu palikkasetti, johon kuuluu linnan torneja ja -seinäkkeitä. Mukana tulee prinsessa ja yksisarvinen. Ihana design.

Yhdistele palikoita eri leikkipaikoiksi. Palikat on helppo liittää toisiinsa ja purkaa. Innovatiivinen rakennustapa, jossa on kaksipuoleisia, toisiinsa kiinnittyviä paneleita. Paneeleissa on erilaisia, teemaan liittyviä kuvia. Tuotesarjan voi yhdistää kaikkiin Haban rakennuspalikoihin. 


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 2 vuotta+

- 29 osaa

- Materiaali: Pyökkiä ja vaneria

- Sisältö: 1 prinsessa, 1 yksisarvinen, 6 kiinnityspaneelia (molempipuoliset), 20 linnapalikkaa, 1 puu

- Valmistettu Saksassa

- Prinsessan korkeus 7 cm

- Valmistajan nimike: Haba Play Blocks Enchanted Castle

- Valmistajan tuotenumero: 301143Monipuoliset maksutavat

Maksa verkkopankilla, luottokortilla, mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Valitse yksinkertaisesti kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.


Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella. Tuotteet saa myös ilmaiseksi paketoituna.


Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta voi aina sopiakanssamme.


Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian.


Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti minulle Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa.


Arvostelut 0 arvostelua