KESÄALE, KESÄALE, KESÄALE!

Kauppa on täynnä tarjouksia ja kesäalea! Jee! Saat kassalla vielä 7 % lisäalen yli 60 euron tilauksista koodilla 07FACE.

Heinäkuussa olemme vaihtelevasti lomalla, mutta viikossa on ainakin yksi pakkauspäivä ellei enemmän. Laita ihmeessä tekstaria/WhatsUpia/Messengeriä, jos on jotain. Sähköposteja luetaan huonommin.

Haba Rhino Hero peli
Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli

Haba Rhino Hero peli

Haba
10,76 €
11,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Rhino Hero on hyvä pinoamispeli. Pelifinalisti 2017.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 4010168231013

Se on lintu! Se on lentokone! Se on Super Rhino sarvikuono! Haban Rhino Hero on liikkeellä. Ei ole liian korkeaa rakennusta tai vaarallista katua, etteikö tämä sankari suojaisi kaupunkilaisia rosvoilta. Rhino Hero on vahva kuin leijona ja viekas kuin kettu, mutta myös painava kuin sarvikuono. Vankimmatkin kerrostalot huojuvat, kun Rhino Hero tulee. Voitko rakentaa pilvenpiirtäjän tukevasti?

Jännittävä 3D -pinoamispeli

Haba Rhino Hero on hyvä pinomaispeli ja hieno lisä joka kodin peliarsenaaliin. Mainio lahjaidea. Lisäkortit, suunnanmuutokset ja lepotauot tuovat peliin oman säväyksensä. Voittaja on pelaaja, joka on pinonnut viimeisen kattokorttinsa tai jolla talon romahtamisen jälkeen on vähiten kortteja jäljellä. 

Rhino Hero pelin ominaisuudet

Ominaisuudet:

- Jännittävä 3D –pinoamispeli

- Materiaalina tukeva ja paksu kartonki

- Sisältää 31 kattokorttia, 28 seinää, 1 alusta ja Rhino Hero -hahmo

- Pelaajamäärä: 2-5 pelaajaa

- Ikäsuositus: 5 vuotta+

- Haba Rhino Hero on vuoden 2017 pelifinalisti Suomessa ja on lisäksi voittanut seuraavat ullkomaiset kilpailut: Major Fun! Award, Mr. Dad Seal of Approval ja PTPA - Parent Tested - Parent Approved 

Lasten suuri kesä lelukirja 2018.Arvostelut 0 arvostelua