Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Olemme kesälomallaEmme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Haba Rhino Hero peli
Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli Haba Rhino Hero peli

Haba Rhino Hero peli

Haba
11,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Rhino Hero on hyvä pinoamispeli. Pelifinalisti 2017.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 4010168231013

Se on lintu! Se on lentokone! Se on Super Rhino sarvikuono! Haban Rhino Hero on liikkeellä. Ei ole liian korkeaa rakennusta tai vaarallista katua, etteikö tämä sankari suojaisi kaupunkilaisia rosvoilta. Rhino Hero on vahva kuin leijona ja viekas kuin kettu, mutta myös painava kuin sarvikuono. Vankimmatkin kerrostalot huojuvat, kun Rhino Hero tulee. Voitko rakentaa pilvenpiirtäjän tukevasti?

Jännittävä 3D -pinoamispeli

Haba Rhino Hero on hyvä pinomaispeli ja hieno lisä joka kodin peliarsenaaliin. Mainio lahjaidea. Lisäkortit, suunnanmuutokset ja lepotauot tuovat peliin oman säväyksensä. Voittaja on pelaaja, joka on pinonnut viimeisen kattokorttinsa tai jolla talon romahtamisen jälkeen on vähiten kortteja jäljellä. 

Rhino Hero pelin ominaisuudet

Ominaisuudet:

- Jännittävä 3D –pinoamispeli

- Materiaalina tukeva ja paksu kartonki

- Sisältää 31 kattokorttia, 28 seinää, 1 alusta ja Rhino Hero -hahmo

- Pelaajamäärä: 2-5 pelaajaa

- Ikäsuositus: 5 vuotta+

- Haba Rhino Hero on vuoden 2017 pelifinalisti Suomessa ja on lisäksi voittanut seuraavat ullkomaiset kilpailut: Major Fun! Award, Mr. Dad Seal of Approval ja PTPA - Parent Tested - Parent Approved 

Arvostelut 0 arvostelua