Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Haba salainen koodi peli
Haba salainen koodi peli Haba salainen koodi peli Haba salainen koodi peli Haba salainen koodi peli

Haba salainen koodi peli

Haba
Tuotetta rajoitettu erä.
27,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Matemaattisia taitoja vaativa peli.

Tämä on esittelytuote.

Haban salainen koodi pelissä pelaajat murtautuvat museoon kähveltääkseen arvokkaan muinaisnaamion. Päästäkseen naamion luo, pelaajien pitää ratkaista monta koodia ilman, että murtohälytin pärähtää soimaan. Pelaaja heittää kaikkia kuutta noppaa ja pyrkii niiden näyttämistä luvuista saamaan edessään olevan koodiluvun. Noppien silmälukuja voi laskea yhteen-, vähennys-, kerto-, tai jakolaskuja apuna käyttäen. Käytetyt nopat siirretään sivuun ja loput nopat saa heittää uudelleen vielä kaksi kertaa vuoron aikana. 

Haban pelit ovat kestäviä. Pelivälineet harvinaisen laadukkaita. Käytetty kartonki on vahvaa eikä helposti taitu leikkiessä ja pelatessa. Salainen koodi on koko perheen hauska peli, joka pelatessa testaa matemaattisia taitoja.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 8-99 vuotta

- Sisältö: 1 pelilauta, 4 agenttia, 15 numerolaattaa, 6 noppaa, ohjeet

- 2-4 pelaajaa

- Pelivälineet puuta ja vahvaa kartonkia

- Peliaika: 15 minuuttia

- Valmistajan nimike: Haba Secret Code 13+4

- Valmistajan tuotenumero: 005855Monipuoliset maksutavat

Maksa verkkopankilla, luottokortilla, mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Valitse yksinkertaisesti kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.


Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella. Tuotteet saa myös ilmaiseksi paketoituna.


Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta voi aina sopia kanssamme.


Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian.


Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti minulle Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa.