Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Haba Spookies peli
Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli

Haba Spookies peli

Haba
Tuotetta rajoitettu erä.
26,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Jännittävä lautapeli koko perheelle.

Tämä on esittelytuote.

Haba Spookies on koko perheelle sopiva peli yli 8-vuotiaille. Pelissä seikkaillaan aavetalossa, jossa pelaajat kohtaavat aaveita ja muita vaaroja. Sopiva riskinotto, taktikointi ja tuuri ratkaisevat pelin voittajan.

Spookies pelin idea

Neljä kaveria ja heidän koiransa ovat menneet aavetaloon täydenkuun aikana. Aaveet ja muut vaarat vaanivat pelaajia vanhassa hylätyssä talossa. Kuka uskaltaa kiivetä talossa korkeimmalle ja kerätä matkalla huikean määrän Spookies -merkkejä? Pelissä edetään noppien pistemäärän mukaan. Sinun pitää päättää, heitätkö kerralla neljää, kolmea vai kahta noppaa. Ainoastaan kahden nopan pisteluku huomioidaan.  

Jos otat liian suuren riskin, se voi pudottaa sinut kerrosta alemmaksi. Jos pelaat liikaa varman päälle, niin Spookies -merkkien kerääminen hidastuu. Voittaja on pelaaja, joka pelin lopussa on kerännyt eniten pisteitä Spookies  -merkeillä. 

Spookies pelin ominaisuudet

- 2-5 pelaajaa. 

- Paketin koko: 21 x 5 x 27 cm

- Ikäsuositus: 8 vuotta+

- Tuotenumero: 098946

Lasten suuri lelukirja 2017.

Haluatko Spookies -pelin paketoituna?

Tämä onnistuu hyvin. Voit valita paketillesi syntymäpäivä tai joululahjapaketoinnin otsikosta Lahjapaketointi. Toimitamme puolestasi tuotteen sellaisenaan tai paketoituna myös suoraan vastaanottajalle.