Kevättä rinnassa

Koodilla KEVÄT saat nyt uusista yli 50 euron tilauksista - 15 %. Kirjoita koodi etusetelikenttään kassalla. Tammialesta jääneet tuotteet hyvään hintaan jo valmiiksi. Kampanjoita myös ympäri kauppaa.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


Haba Spookies peli
Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli

Haba Spookies peli

Haba
Tuotetta rajoitettu erä.
26,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Jännittävä lautapeli koko perheelle.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää
Tuotenumero 4010168223001

Haba Spookies on koko perheelle sopiva peli yli 8-vuotiaille. Pelissä seikkaillaan aavetalossa, jossa pelaajat kohtaavat aaveita ja muita vaaroja. Sopiva riskinotto, taktikointi ja tuuri ratkaisevat pelin voittajan.

Spookies pelin idea

Neljä kaveria ja heidän koiransa ovat menneet aavetaloon täydenkuun aikana. Aaveet ja muut vaarat vaanivat pelaajia vanhassa hylätyssä talossa. Kuka uskaltaa kiivetä talossa korkeimmalle ja kerätä matkalla huikean määrän Spookies -merkkejä? Pelissä edetään noppien pistemäärän mukaan. Sinun pitää päättää, heitätkö kerralla neljää, kolmea vai kahta noppaa. Ainoastaan kahden nopan pisteluku huomioidaan.  

Jos otat liian suuren riskin, se voi pudottaa sinut kerrosta alemmaksi. Jos pelaat liikaa varman päälle, niin Spookies -merkkien kerääminen hidastuu. Voittaja on pelaaja, joka pelin lopussa on kerännyt eniten pisteitä Spookies  -merkeillä. 

Spookies pelin ominaisuudet

- 2-5 pelaajaa. 

- Paketin koko: 21 x 5 x 27 cm

- Ikäsuositus: 8 vuotta+

- Tuotenumero: 098946

Lasten suuri lelukirja 2017.

Haluatko Spookies -pelin paketoituna?

Tämä onnistuu hyvin. Voit valita paketillesi syntymäpäivä tai joululahjapaketoinnin otsikosta Lahjapaketointi. Toimitamme puolestasi tuotteen sellaisenaan tai paketoituna myös suoraan vastaanottajalle.

Arvostelut 0 arvostelua