KESÄALE, KESÄALE, KESÄALE!

Kauppa on täynnä tarjouksia ja kesäalea! Jee! Saat kassalla vielä 7 % lisäalen yli 60 euron tilauksista koodilla 07FACE. 

Laita ihmeessä tekstaria/WhatsUpia/Messengeriä, jos on jotain. Sähköposteja luetaan huonommin heinäkuussa.

Haba Spookies peli
Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli Haba Spookies peli

Haba Spookies peli

Haba
Tuotetta rajoitettu erä.
24,26 €
26,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Jännittävä lautapeli koko perheelle.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää
Tuotenumero 4010168223001

Haba Spookies on koko perheelle sopiva peli yli 8-vuotiaille. Pelissä seikkaillaan aavetalossa, jossa pelaajat kohtaavat aaveita ja muita vaaroja. Sopiva riskinotto, taktikointi ja tuuri ratkaisevat pelin voittajan.

Spookies pelin idea

Neljä kaveria ja heidän koiransa ovat menneet aavetaloon täydenkuun aikana. Aaveet ja muut vaarat vaanivat pelaajia vanhassa hylätyssä talossa. Kuka uskaltaa kiivetä talossa korkeimmalle ja kerätä matkalla huikean määrän Spookies -merkkejä? Pelissä edetään noppien pistemäärän mukaan. Sinun pitää päättää, heitätkö kerralla neljää, kolmea vai kahta noppaa. Ainoastaan kahden nopan pisteluku huomioidaan.  

Jos otat liian suuren riskin, se voi pudottaa sinut kerrosta alemmaksi. Jos pelaat liikaa varman päälle, niin Spookies -merkkien kerääminen hidastuu. Voittaja on pelaaja, joka pelin lopussa on kerännyt eniten pisteitä Spookies  -merkeillä. 

Spookies pelin ominaisuudet

- 2-5 pelaajaa. 

- Paketin koko: 21 x 5 x 27 cm

- Ikäsuositus: 8 vuotta+

- Tuotenumero: 098946

Lasten suuri lelukirja 2017.

Haluatko Spookies -pelin paketoituna?

Tämä onnistuu hyvin. Voit valita paketillesi syntymäpäivä tai joululahjapaketoinnin otsikosta Lahjapaketointi. Toimitamme puolestasi tuotteen sellaisenaan tai paketoituna myös suoraan vastaanottajalle.

Arvostelut 0 arvostelua