Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Hape avaruusraketti
Hape avaruusraketti Hape avaruusraketti Hape avaruusraketti Hape avaruusraketti Hape avaruusraketti Hape avaruusraketti Hape avaruusraketti Hape avaruusraketti Hape avaruusraketti

Hape avaruusraketti

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
79,99 €
98,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hieno avaruusraketti Hapelta.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 6943478015609
Hape avaruusraketti tarvikkeilla on hieno leikkisetti ja osa lastenhuoneen sisustusta koonsa takia. Hapen raketti kuljettaa sinut galaksien kiehtovaan maailmaan! Vain mielikuvitus on rajana mielenkiintoisella tutkimusmatkalla. 

Avaruusraketin kärki on irroitettava ja kärki toimii siten erillisenä avaruussukkulana. Raketissa on monta kerrosta ja vain mielikuvitus on rajana leikeissä. Kuvissa näkyy paketin mukana tulevat lisätarvikkeet, joita on runsaasti ja täydentävät leikkiä.
 

Hapen tuotteita maahantuo suomalainen tukkuri, joka on erikoistunut päiväkotien leluihin. Näin ollen Hapen tuotteita on testattu kattavasti myös käytännössä Suomessa ja todettu turvallisiksi, pitkäkestoisiksi ja laadukkaiksi.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 3 vuotta+

- Materiaali: Puu

- Yhteensä 20 osaa. 

- Kasattava tuote

- Paketin koko: 36 x 18 x 57 cm

- Tuotteen koko: 48 x 48 x 74 cm

- Tuotenumero: 113021, E3021


 
 
Arvostelut 0 arvostelua