Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Hape junarata viidakkoseikkailu
Hape junarata viidakkoseikkailu Hape junarata viidakkoseikkailu Hape junarata viidakkoseikkailu Hape junarata viidakkoseikkailu

Hape junarata viidakkoseikkailu

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
38,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hapen upea junaratasetti.

Tämä on esittelytuote.

Hape junarata viidakkoseikkailu on hieno puinen junarata, joka on suunniteltu erityisesti taaperoille, mikä on harvinaista markkinoiden junaradoille. Setti sisältää kahdeksan kaarevaa ratapaa ja kaksi erikoisratapalaa. Erikoista paloissa on käytetty kangas, joka muodostaa tunnelin ja ruohikon. Pakkauksessa on myös iloinen eläinjuna, joka kulkee viidakon läpi.

Hapen junarata viidakkoseikkailu on yhteensopiva muiden markkinoiden puisten ratojen kanssa. Koske tuote sopii myös nuoremmille, se on pitkäikäinen ja sen voi yhdistää myöhemmin hankittaviin osiin ja ratoihin. Hapen tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia sekä kestävän kehityksen valintoja.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 1,5 vuotta+

- Soikean junaradan koko: 60 x 47 cm

- Yhteensä 14 osaa. 

- Sopii yhteen muiden puisten junaratojen kanssa. 

- Tuotenumero: 112800

Lasten suuri lelukirja 2017. Voimme paketoida tuotteen puolestasi syntymäpäivä- tai joululahjaksi sekä toimittaa sellaisenaan tai paketoituna suoraan vastaanottajalle.