Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesäkuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Pidämme aikaisemmista vuosista poiketen kunnon kesäloman tänä vuonna. Emme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. Jos teet tilauksen viimeistään su 23.6., se toimitetaan juhannuksen jälkeen ja on viimeistään heinäkuun alussa perillä. Poikkeuksena Skip Hop tuotteet, joita voit tilata to 27.6. asti. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Hape junarata viidakkoseikkailu
Hape junarata viidakkoseikkailu Hape junarata viidakkoseikkailu Hape junarata viidakkoseikkailu Hape junarata viidakkoseikkailu

Hape junarata viidakkoseikkailu

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
38,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hapen upea junaratasetti.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 6943478015012

Hape junarata viidakkoseikkailu on hieno puinen junarata, joka on suunniteltu erityisesti taaperoille, mikä on harvinaista markkinoiden junaradoille. Setti sisältää kahdeksan kaarevaa ratapaa ja kaksi erikoisratapalaa. Erikoista paloissa on käytetty kangas, joka muodostaa tunnelin ja ruohikon. Pakkauksessa on myös iloinen eläinjuna, joka kulkee viidakon läpi.

Hapen junarata viidakkoseikkailu on yhteensopiva muiden markkinoiden puisten ratojen kanssa. Koske tuote sopii myös nuoremmille, se on pitkäikäinen ja sen voi yhdistää myöhemmin hankittaviin osiin ja ratoihin. Hapen tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia sekä kestävän kehityksen valintoja.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 1,5 vuotta+

- Soikean junaradan koko: 60 x 47 cm

- Yhteensä 14 osaa. 

- Sopii yhteen muiden puisten junaratojen kanssa. 

- Tuotenumero: 112800

Lasten suuri lelukirja 2017. Voimme paketoida tuotteen puolestasi syntymäpäivä- tai joululahjaksi sekä toimittaa sellaisenaan tai paketoituna suoraan vastaanottajalle. 


Arvostelut 0 arvostelua