Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Hape keinulaiva
Hape keinulaiva Hape keinulaiva Hape keinulaiva Hape keinulaiva Hape keinulaiva Hape keinulaiva Hape keinulaiva

Hape keinulaiva

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
78,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Hapen puinen laiva High Seas Rocker, jossa on penkki.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 15 työpäivää
Ikäsuositus: 1 vuotta+
 
 
Hapen puinen laiva High Seas Rocker, jossa on penkki. Jalasten päissä olevat stopparit tekevät keinumisesta turvallista. Istu alas penkille, ota kiinni kahvoista ja lähde jännittävälle veneretkelle!
 
Koko 81 x 30 x 36 cm
 
Kantavuus 50 kg, eli kestävää tekoa.

Kasattava tuote.Hape on noussut yhdeksi maailman suurimmaksi puulelujen valmistajaksi

Tuotteet valmistetaan pääosin vaahterasta ja kaikki käytettävät materiaalit valitaan huolella kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Materiaalien lisäksi ekologisuus otetaan huomioon kaikissa tuotantoprosessien vaiheissa. Jokainen lelu on yhdistelmä laadukkaita materiaaleja, ainutlaatuista muotoilua, opettavaisia ideoita, hauskuutta ja ekologista vastuullisuutta.

Hapen tuotevalikoimassa on yli 300 tuotetta. Vuonna 2016 Hape juhlii 30-vuotista taivaltaan.

(teksti lainattu maahantuojan tukkurikuvastosta)

Arvostelut 0 arvostelua