Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesän aikana hyviä tarjouksia. Katso täältä tarjoukset. Nyt vähintään - 50%.

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253. Sähköposteja luetaan harvemmin.

Ihanaa alkusyksyä kaikille! <3


Hape Kleinbus taaperokärry, punainen
Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen Hape Kleinbus taaperokärry, punainen

Hape Kleinbus taaperokärry, punainen

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
39,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Upea puinen taaperokärry ensiaskelten harjoitteluun. Volkswagen lisenssituote.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 6943478018433

Hape taaperokärry Kleinbus on designiltaan upea taaperokärry, jossa on monipuoliset ominaisuudet. Tällä on kiva - ja tyylikästä - harjoitella ensiaskeleita!

Taaperokärryssä on kumipäällysteiset pyörät, jolloin kärry ei riko lattia tai melua liikaa. Takapyörien pyörimisnopeutta voi säätää. Työntöasian korkeutta voi myös säätä kuvien mukaisesti kahteen kohtaan. Kärryssä voi kuljettaa lempparileluja ympäri huonetta.

Hape taaperokärry Kleinbus on ihanan nostalgisesti suunniteltu väreineen ja yksityskohtineen. Hapen tuotteita Suomessa maahantuo tukkuri, joka on erikoistunut päiväkotien leluihin. Näin tuotteiden laatu ja kestävyys on testattu ja taattu myös käytännössä.


Ominaisuudet:

- Volkswagenen lisenssituote

- Ikäsuositus: 10 kk+

- Takapyörien pyörimisnopeutta voi säätää

- Kumipäällysteiset pyörät

- Tuotteen koko: 48 x 36 x 48 cm

- Paketin koko: 37 x 23 x 54 cm

- Kasattava tuote

- Tuotenumero: 012379Monipuoliset maksutavat

Maksa verkkopankilla, luottokortilla, mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Valitse vain kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.


Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella. 


Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta voi aina sopia kanssamme.


Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian. Kuluttajasuojalain mukainen 6kk takuu on kaikissa tuotteissa. Lisätakuusta löytyy tieto tuotteen kohdalla. 


Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti minulle Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa. WhatsUpkin on käytössä.

Arvostelut 0 arvostelua