Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Hape ksylofoni
Hape ksylofoni Hape ksylofoni Hape ksylofoni

Hape ksylofoni

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
15,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Puinen ksylofoni.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Hapen ksylofoni on tehty puusta. Tällä värikkäällä ksylofonilla lapsi oppii helposti soittamaan ensisäveliä ja rytmejä. Mukana kaksi soittokapulaa.

Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 1 vuotta +

- Ksylofonin pituus 27 cm.

- Paketin koko: 28 x 9 x 18 cm

- Valmistajan nimike: Hape Rainbow XylophoneHape on noussut yhdeksi maailman suurimmaksi puulelujen valmistajaksi

Tuotteet valmistetaan pääosin vaahterasta ja kaikki käytettävät materiaalit valitaan huolella kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Materiaalien lisäksi ekologisuus otetaan huomioon kaikissa tuotantoprosessien vaiheissa. Jokainen lelu on yhdistelmä laadukkaita materiaaleja, ainutlaatuista muotoilua, opettavaisia ideoita, hauskuutta ja ekologista vastuullisuutta.

Hapen tuotevalikoimassa on yli 300 tuotetta. Vuonna 2016 Hape juhlii 30-vuotista taivaltaan.

(teksti lainattu maahantuojan tukkurikuvastosta)

Arvostelut 0 arvostelua