Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Hape lääkärintarvikkeet
Hape lääkärintarvikkeet Hape lääkärintarvikkeet Hape lääkärintarvikkeet Hape lääkärintarvikkeet Hape lääkärintarvikkeet Hape lääkärintarvikkeet

Hape lääkärintarvikkeet

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
18,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Puiset lääkärintarvikkeet.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 6943478011601

Hape lääkärintarvikkeet on hieno setti ammatti- ja roolileikkeihin. Hapen lääkärintarvikkeet on tehty puusta ja niissä on hienot valkoisen, puun ja punaisen värit. Setissä on kuvan tarvikkeet kuten ruisku, kuumemittari, verenpainemittari ja stetoskooppi. Tarvikkeita voi säilyttää kankaisessa lääkärinlaukussa, jossa on vetoketju.

Hapen tuotteita käytetään paljon suomalaisissa päiväkodeissa. Laatu ja kestävyys on todettu. Hapea maahantuo suomalainen tukkuri.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 3 vuotta+

- Yhteensä 7 osaa

- Lääkärilaukun koko: 19 x 8 x 16 cm

- Tuotenumero: 109010

Lasten suuri lelukirja 2017. Voimme paketoida tuotteen synttäri- tai joululahjaksi sekä toimittaa sellaisenaan tai paketoituna suoraan vastaanottajalle.

Arvostelut 0 arvostelua