Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Hape Mansion kalustettu nukkekoti
Hape Mansion kalustettu nukkekoti Hape Mansion kalustettu nukkekoti Hape Mansion kalustettu nukkekoti Hape Mansion kalustettu nukkekoti Hape Mansion kalustettu nukkekoti Hape Mansion kalustettu nukkekoti Hape Mansion kalustettu nukkekoti

Hape Mansion kalustettu nukkekoti

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
194,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mahtava nukkekoti kaikilla hienoilla ominaisuuksilla!

Tämä on esittelytuote.

Tuotteen hinta sisältää kuljetuksen lähimpään Postin toimipisteeseen.


Hape Mansion on puinen kalustettu nukkekoti, jossa on kaikki mistä voisi unelmoida. Jopa seinät on kauniisti kuvitettu. Kiva, realistinen design!


Nukkekodissa on hienoja yksityiskohtia kuten ledilamput jokaisessa kerroksessa. Kodissa on kaksi parveketta, autotalli ja soiva ovikello. 


Hieno lisäominaisuutena on piha, joka kuuluu pakkaukseen. Sen saa esille vetämällä ja se sijaitsee nukkekodin alla.


Nuket kuvissa sisältyvät myös pakkaukseen. 


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 3 vuotta+

- Yhteensä 29 osaa

- Tuotteen koko: 80 x 29 x 73 cm

- Paketin koko: 83 x 13 x 74 cm

- Materiaali: Puu, MDF, ABS, PP, puuvilla, naru, rauta, huopa

- Kasattava tuote

- Valmistajan nimike: Hape Doll Family Mansion 

- Valmistajan tuotenumero: E3405-------------------------------------------------------------

Näin asioit lastenverkkokauppa.fi:ssä


Olemme suomalainen verkkokauppa ja ostamme tuotteemme suomalaisilta tukkureilta. Meiltä saat aina ilmaisen lahjapaketoinnin - lisää vain ostoskoriin lahjapaketoinnista.


Monipuoliset maksutavat

Maksa verkkopankilla, luottokortilla, mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Kaupastamme löytyy myös Klarna. Valitse vain kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.


Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella. Toimituskulut 4,95 € normaali postipaketille. Yli 100 euron tilaukset veloituksetta.


Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta ja avoimesta kaupasta voi aina sopia kanssamme. Laita vain viestiä.


Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian. Kuluttajasuojalain mukainen 6 kk takuu on kaikissa tuotteissa. Lisätakuusta löytyy tieto tuotteen kohdalla. 


Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa. Myös WhatsUp käy.

Paino:
35 kg