Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Hape puuhalaatikko
Hape puuhalaatikko Hape puuhalaatikko Hape puuhalaatikko Hape puuhalaatikko Hape puuhalaatikko Hape puuhalaatikko Hape puuhalaatikko Hape puuhalaatikko

Hape puuhalaatikko

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
27,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Monipuolinen puinen puuhalaatikko.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Ikäsuositus: 10 kk +

 

Hapen monipuolinen puuhalaatikko, jonka avulla lapsen silmän ja käden koordinaatio kehittyy. Lapsi voi pyörittää rataksia, käännellä kiinteitä osia sokkelossa samalla värien tunnistamista oppien. Hauskana yksityiskohtana laatikossa on pöllön pyöriteltävät silmät ja toisella puolella peili. Materiaali puuta.

Tuotteen koko: 25 x 24 x 21 cm

Paketin koko: 25 x 25 x 24 cmHape on noussut yhdeksi maailman suurimmaksi puulelujen valmistajaksi

Tuotteet valmistetaan pääosin vaahterasta ja kaikki käytettävät materiaalit valitaan huolella kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Materiaalien lisäksi ekologisuus otetaan huomioon kaikissa tuotantoprosessien vaiheissa. Jokainen lelu on yhdistelmä laadukkaita materiaaleja, ainutlaatuista muotoilua, opettavaisia ideoita, hauskuutta ja ekologista vastuullisuutta.

Hapen tuotevalikoimassa on yli 300 tuotetta. Vuonna 2016 Hape juhlii 30-vuotista taivaltaan.

(teksti lainattu maahantuojan tukkurikuvastosta)

Arvostelut 0 arvostelua