Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Hape Quadrilla pieni kuularata
Hape Quadrilla pieni kuularata Hape Quadrilla pieni kuularata Hape Quadrilla pieni kuularata Hape Quadrilla pieni kuularata Hape Quadrilla pieni kuularata

Hape Quadrilla pieni kuularata

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
56,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mielenkiintoinen puinen kuularata, jossa kourujen lisäksi pyörre.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 6943478007772

Hapen kuularata Quadrilla on kehittävä lelu lapselle. Kuularata vaatii rakennustaitoja ja motoriikka. Jotta kuula pystyy menemään rataa, se pitää myös rakentaa tarkasti. Kun rata on valmis, kuulien rullaamista on kiva katsella - myös aikuisen.

Quadrilla on puinen kuularata, jossa on pyörre ja kouruja. Radan voi yhdistää muiden Hapen kuularatojen kanssa isommaksi kokonaisuudeksi, tai tällä radalla. Täältä löydät muita Hapen kuularatoja >>

Laadukas ja kestävä tuote, jolla on pitkä ikä.


Omainaisuudet:

- Paketin koko: 44 x 8 x 34 cm

- Paketissa on 41 osaa ja 50 kuulaa

- Tuotenumero: 030602

- Ikäsuositus: 4 vuotta+

Lasten suuri lelukirja 2017.


Hapen Quadrilla kuularadat:

Hapen Quadrilla kuularadat


Arvostelut 0 arvostelua