Mukavaa uuden vuoden alkua kaikille!

Olemme joululomalla ja inventaariopuuhissa loppiaisen asti. Toimitamme Skip Hop kerhoreppuja normaalisti loman/inventaarion aikana. Tammiale on alkanut!

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa  joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Hape Quadrilla vuoristo kuularata, 94 osaa
Hape Quadrilla vuoristo kuularata, 94 osaa Hape Quadrilla vuoristo kuularata, 94 osaa Hape Quadrilla vuoristo kuularata, 94 osaa Hape Quadrilla vuoristo kuularata, 94 osaa

Hape Quadrilla vuoristo kuularata, 94 osaa

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
63,19 €
67,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Hauska puinen kuularata, jossa kourujen lisäksi pyörre ja ratas sekä kolme erikoiskourua.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Hapen Quadrilla -kuularatasarjaan kuuluva hieno vuoristopakkaus. Tätä laadukasta kuularatasettiä on helppo laajentaa, kun on tarve. Kuularadan mukana tulee ratas ja pyörre kuvan mukaisesti. Ratas pyörähtää, kun kuula osuu siihen. Lisäksi pakkauksessa on kuulasieppari ja kolme erikoiskourua, jotka ohjaavat kuulat kiertämään rataa ulkopuolelta.

Radan voi yhdistää muiden Hapen kuularatojen kanssa isommaksi kokonaisuudeksi tai leikkiä tällä radalla itsellään. Laadukas ja kestävä tuote, jolla on pitkä ikä.


Omainaisuudet:

- Paketin koko: 45 x 8 x 36 cm

- Yhteensä 94 osaa

- Tuotenumero: 030023

- Materiaali: Puu, muovi

- Ikäsuositus: 4 vuotta+


Arvostelut 0 arvostelua