Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Hape siili vetolelu
Hape siili vetolelu Hape siili vetolelu Hape siili vetolelu Hape siili vetolelu Hape siili vetolelu Hape siili vetolelu

Hape siili vetolelu

Hape
Tuotetta rajoitettu erä.
19,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vedettäessä siilin selässä oleva ratas pyörii hauskasti.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Ikäsuositus: 1 vuotta+

 

Hapen hauska puinen vetolelu, joka liikkuu kevyesti lapsen mukana. Vedettäessä siilin selässä oleva ratas pyörii hauskasti. Siilin pituus on 22 cm.

Paketin koko: 26 x 10 x 18 cmHape on noussut yhdeksi maailman suurimmaksi puulelujen valmistajaksi

Tuotteet valmistetaan pääosin vaahterasta ja kaikki käytettävät materiaalit valitaan huolella kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Materiaalien lisäksi ekologisuus otetaan huomioon kaikissa tuotantoprosessien vaiheissa. Jokainen lelu on yhdistelmä laadukkaita materiaaleja, ainutlaatuista muotoilua, opettavaisia ideoita, hauskuutta ja ekologista vastuullisuutta.

Hapen tuotevalikoimassa on yli 300 tuotetta. Vuonna 2016 Hape juhlii 30-vuotista taivaltaan.

(teksti lainattu maahantuojan tukkurikuvastosta)

 

Arvostelut 0 arvostelua