Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black
Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black

Kurtis Baby Peace vaunusuoja, Pineapple Gold / Black

34,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Musta Kurtis vaunuverho kultaisella ananaksella.

Tämä on esittelytuote.

Kurtis Baby Peace vaunuverho on täydellinen lisävaruste vaunuihisi

Kurtis Baby PeaceTM vaunusuoja auttaa lastasi nukahtamaan missä tahansa oletkin: Kaupungilla, bussissa, junassa, shoppailemassa, kävelemässä, kaikkialla. Tuotetta on helppo käyttää ja se sopii kaikkiin vaunuihin ja rattaisiin sekä kaikkiin turvakaukaloihin. Tuotteissa on aivan mahtava design!

Paras vaunusuoja vauvallesi

Kurtis Baby PeaceTM on vaunuverho, joka kiinnitetään vaunujen tai rattaiden kuomuun. Se suojaa siten lastasi liian kirkkaalta valolta, visuaaliselta virikkeeltä ja auringolta. Kurtiksen vaunusuoja on myös hyvä auringonsuoja. Kangas suodattaa pois peräti 99 % UVA- ja UVB -säteilystä. Vaunuverhon kuuluu roikkua löysästi, jolloin ilma kiertää hyvin vaunussa myös verhon ollessa sen päällä. 

Monikäyttöinen vaunuverho

Rengaskiinnitys mahdollistaa vaunuverhon siirtämisen sivulle. Voit helposti tarkistaa vauvan voinnin milloin tahansa. Voit kiinnittää verhon kunnolla sivunauhoilla, kun tuulee. Kuumina päivinä voit käyttää vaunusuojaa aurinkokatoksena. Kiinnitä vain verho vaunujen työntöaisaan mukana tulevilla ylimääräisillä vaunurenkailla. 

Hyödynnä ihmeessä vaunuverhoa myös imetyssuojana, jos tarvitset rauhallisen imetyspaikan vauvallesi. Saat vaunusuojan kiinni myös vaikka rintareppuun, jos haluat.

Kurtis Pram Rings vaunuverhon renkaat

Lisävarusteena on saatavilla erivärisiä Ruotsissa valmistettuja laadukkaita Kurtis Pram Ring vaunuverhon renkaita, joilla voit esimerkiksi piristää verhoasi, tehdä vauvalle vaunurengaslelun tai kiinnittää lapsen lempparilelun vaunuihin roikkumaan. Väreinä löytyy musta, harmaa, pinkki, sininen ja purppura. Kurtis vaunuverhonrenkaat >>


Kurtis Baby PeaceTM ominaisuudet: 

 • Suodattaa pois 99% UVA- ja UVB -säteistä

 • Sopii kaikkiin vaunuihin, rattaisiin ja turvakaukaloihin. Voi kiinnittää myös esimerkiksi rintareppuun.

 • Helppo kiinnittää ja irroittaa

 • Avoin sivuista, että ilma kiertää

 • Voit valita haluatko peittää vaunun/rattaat kokonaan vai vain osittain

 • Helppo tarkistaa, miten vauvalla menee

 • Monikäyttöinen tuote: Vaunuverho, aurinkosuoja, aurinkokatos ja imetyssuoja

 • 100% luomupuuvillaa

 • Tuote valmistetaan Euroopassa ja täyttää kaikki Euroopan turvallisuusstandardit

 • 100% luomupuuvillaa, BPA-vapaa muovia ja myrkytöntä maalia

 • Pesuohjeet: Pese samanväristen kanssa 40 asteessa, ei rumpukuivausta, silitys sallittu

 • Älä venytä kangasta reikien ympärillä, kun kangas on märkä

 • Valmistajan nimike: KurtisPram Curtain, Sun Shade for Strollers, Pineapple Gold / Black


Kurtiksen vaunuverhot ovat todella suosittuja, joten näissä säilyy myös jälleenmyyntiarvoa, kun haluat verhosta luopua. Kurtis Baby PeaceTM vaunusuoja onkin itse asiassa yksi lastentarvikemarkkinoiden ensimmäisistä vaunuverhoista. 


VAROITUS:
Älä ikinä kokonaan peitä vaunuasi. Tämä on erityisen tärkeää kuumalla säällä, jotta lämpötila vaunussa ei nouse liikaa ja ilma kiertää hyvin. Ole aina varjossa kuumina päivinä. Älä jätä lastasi vartioimatta ja huolehdi aina hyvästä ilmanvaihdosta.


Valmistaja:

Kurtis on ruotsalainen yritys, jonka on perustanut AnnaJohanna Blom jaStellan Larsson. Heidän ensimmäinen lapsensa Kurt syntyi vuonna 2007 ja samalla syntyi yritys Kurtis AB – pojan mukaan nimetty - vuonna 2008. Kurtis myy tänä päivänä vaunuverhoja yli 20 maassa. Omistajat panostavat rakkaudella laadukkaisiin ja tyylikkäisiin lastentarvikkeisiin.