Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesäkuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Pidämme aikaisemmista vuosista poiketen kunnon kesäloman tänä vuonna. Emme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. Jos teet tilauksen viimeistään su 23.6., se toimitetaan juhannuksen jälkeen ja on viimeistään heinäkuun alussa perillä. Poikkeuksena Skip Hop tuotteet, joita voit tilata to 27.6. asti. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black
Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black

Lässig Glam Rosie hoitolaukku, Black

Lässig
124,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Lässigin Glam Rosie hoitolaukku mustassa värissä. Laukussa on käytännöllinen, iso päätasku ja useita lokeroja esimerkiksi vauvanruokapurkeille ja kännykälle. Päätaskussa on vetoketju. Hoitolaukun mukana tulee eristetty tuttipullotermos ja hoitoalusta.

Tämän laukun fiksuin ominaisuus on se, että sitä voi käyttää niin monella eri tavalla: Käsilaukkuna, olkalaukkuna ja hoitolaukkuna. Sen mukana tulevan hihnan avulla laukkua voi käyttää selkäreppunakin, mikä on epätavallaista tällaiselle laukulle. Lisäksi mukana on vaunukoukut.

Design on myös ainutlaatuinen: Kolmiomallinen laukku on erikoinen ja moderni vaihtoehto.

Hoitolaukun materiaali on korkealaatuinen ja kestää käyttöä. Ylelliset yksityiskohdat kuten vetoketju ja hihnojen kiinnikkeet. Hieno olkalaukku myös vauva-ajan jälkeen normaaliksi suureksi käsilaukuksi.

Lässig Glam Rosien ominaisuudet

- Iso päätasku, jossa paljon eri taskuja ja lokeroja

- Eristetty tasku

- Irrotettava pullon pidike

- Vettä hylkivä hoitoalusta

- Vettä hylkivä tasku

- Irrotettava tasku vauvan ruokapurkeille

- Olkahihna

- Koukku avaimelle

- Vetoketjutasku

- Tuotemerkki: Lässig

- Materiaali: 100% polyesteri

- Tuotteen koko: 40x19x30 cm

- Paino: 1 kg

- Red Dot Design Award -palkittu design

- Valmistajan nimike: Lässig Glam Rosie Diaper Bag, Black

- Valmistajan tuotenumero: 1101005010

- Ei PVC:tä, nikkeliä, lyijiä, ftalaatteja tai muita myrkyllisiä aineita

Arvostelut 0 arvostelua