KAMPPIKSIA KÄYNNISSÄ!

Syysale käynnissä! Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


Joululahjapaketointi
Joululahjapaketointi

Joululahjapaketointi

0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ilmainen joululahjapaketointi.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Kun pistät tämän ilmaisen lahjapaketoinnin ostoskoriisi, paketoimme tuotteesi joululahjaksi. Laitamme paketin ympärille sopivan nauhan.

Voit kassalla laittaa vastaanottajaksi henkilön, jolle haluat lähettää paketin suoraan. Mukana ei mene pakkauslistaa, joten lahjansaaja ei tiedä mitä paketissa on.

Teemme myös pakettikortin mukaan. Kirjoita korttiin tuleva viesti kassalla lisätietoihin, niin tulostamme viestisi korttiin ja laitamme kortin paketin mukana. Eli esimerkiksi:

Mikko
Oikein hauskaa joulua!
toivottaa lastenverkkokauppa.fi tontut

Lahja on siis valmis laitettavaksi suoraan kuusen alle ilman lisäkustannuksia. Voit muutenkin laittaa mitä tahansa ohjeita meille kassalla olevan Lisätieto-kenttään ja olemme yhteydessä, jos jokin on epäselvää.

Isommat ja hankalat paketit

Isommissa tuotteissa paketointi voi olla hankalaa ja paketointi rikkoontua kuljetuksessa. Ilmoitamme sinulle, jos paketointi osottautuu tilaamillesi tuotteille hankalaksi ja katsotaan silloin vaihtoehtoja. Pyrimme pakkaamaan lahjan mahdollisimman hyvin pakkauslaatikkoon, jotta pakettisi säilyisi kuljetuksessa ehjänä. Emme kuitenkaan voi taata että kaikkien satojen joululahjojen kääreet pysyvät ehjänä kuljetuksessa yksinkertaisesti käytännön syistä. Teemme kuitenkin parhaamme!

Arvostelut 0 arvostelua