Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey
Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey

Lässig Mini Backpack kerhoreppu, About Friends Grey

Lässig
34,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Käytännöllinen Lässig Mini Backpack kerhoreppu päiväkotiin.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Lässigin Mini Backpack -reppu on käytännöllinen kerhoreppu, joka on osittain tehty kierrätetystä polyesteristä. Tässä repussa on neutraali harmaa väritys, joka sopii niin tytölle kuin pojalle. Kivat keltaiset tehostevärit! 

Käytä tätä reppua päiväkodissa ja harrastuksissa noin 1-6 vuoden ikäisellä lapsella. Reppu on sopivan pieni lapsen kannettavaksi, mutta siihen mahtuu kuitenkin sopivasti olennaiset tavarat kuten vaihtovaatteet. 

Repun sivussa on verkkotasku juomapullolle. Repun alaosassa on erillinen tasku eväille. Taskussa on pinnoitettua muovia, joten se on helppo pitää puhtaana kun eväät leviävät laukkuun leikin tiimellyksessä, kun eväslaatikon kantta ei saatu kiinni kunnolla päväkodin metsäretkellä... Edessä olevan rintaremmin ansiosta reppu pysyy tukevasti lapsen selässä.

Kevyt ja monipuolinen reppu lasten ensimmäiseksi repuksi! Repun Repreve® sertifikaatti takaa että materiaalina on osittain käytetty käytettyjä ja kierrätettyjä muovipulloja.


Ominaisuudet:

- Värityksenä harmaa keltaisilla tehosteilla

- Unisex -malli

- Säädettävä rinnan yli menevä hihna, paikka juomapullolle ja nimelle, erillinen tasku jossa pyyhittävä pohja, vetoketjutasku, koukku sisällä esimerkiksi avaimille

- Materiaali: 100 % polyesteri (osaa kierrätettyä polyesteriä)

- Koko: 24,5 x 15,5 x 27 cm

- Paino: 350 g

Arvostelut 0 arvostelua