Pääsiäisale käynnissä!

Tervetuloa ostoksille! Huhtikuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Koodilla EASTER saat -10% yli 35 euron tilauksestasi.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


Lulla Doll uninukke, RoRo Care
Lulla Doll uninukke, RoRo Care Lulla Doll uninukke, RoRo Care Lulla Doll uninukke, RoRo Care Lulla Doll uninukke, RoRo Care Lulla Doll uninukke, RoRo Care

Lulla Doll uninukke, RoRo Care

59,50 €
Sisältää alv. 24.00 %

Uninukke hengitys- ja sydämenlyöntiäänillä.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää
Tuotenumero 5060234140823

Lulla-nukke on nukkumiskumppani keskosille, vauvoille ja taaperoille. Lullan hengitysäänet ja sydämenlyönnit tuovat läheisyyden tunnetta ja helpottavat nukahtamista. Ääni aktivoituu rintakehää painamalla ja kestää jopa 8 tuntia.

Lulla-nuken toimivuus perustuu kenguruhoitoon ja läheisyyden tunteen tuomiseen vauvalle. Lulla -nuken valmistaja RoRo on Lulla Nuken kehitystyön aikana kuullut lääkäreitä, sairaanhoitajia sekä psykologeja.


Ominaisuudet

- Lullan nuken neutraali ilme ja värit on valittu niin, että nukke on sopiva kumppani kaikille lapsille. Ulkonäköön on myös vaikuttanut vauvojen halu mieluummin tarkastelta asioita, joilla on ihmisen kasvojen piirteet.

- Lullan ääni on rauhallinen hengitysääni sekä sykkeen ääni. Niiden lujuus on turvallisella 65 dB: n äänenvoimakkuudella.

- Lullan pintakangas on pehmeää luonnonpuuvillaa. Lulla Dollin voi pestä pesukoneessa, joten se on turvallinen lapsille, joilla on vielä alikehittynyt immuunijärjestelmä ja kehittymättömät hengityselimet.

- Nukke voi imeä tuoksua hoitajilta, jos he pitävät sitä ensin ihonsa läheisyydessä, ennen kuin he antavat Lullan lapselleen. Tuttu tuoksu lisää mukavuutta ja turvallisuutta

- Lulla Dollin pituus on noin 38 cm

- Toimii paristoilla 2 xAAA ja paristot tulevat mukana


Lulla Doll nyt Suomessa, jee!

Lulla Doll on nyt uusi Suomessa. Lulla Doll tuli markkinoille vuonna 2016 Euroopassa ja Amerikassa. Se saavutti niin suuren suosion, että vanhemmat maksoivat satoja dollareita omasta nukestaan valmistajan varaston loputtua ja Lulla Dollien käytyä vähiin. Suomen tukkurilla on nyt hyvä erä, mistä nukkeja ostella.

Arvostelut 0 arvostelua