Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Metallinen hyrrä, eri malleja
Metallinen hyrrä, eri malleja Metallinen hyrrä, eri malleja Metallinen hyrrä, eri malleja Metallinen hyrrä, eri malleja

Metallinen hyrrä, eri malleja

14,96 €
19,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Klassinen hyrrä metallisena. Isokokoinen.

Tämä on esittelytuote.

Täältä tulee metallinen hyrrä! Tämä klassinen lelu on isokokoinen ja löytyy kolmella eri kuvioinnilla. Retrosta innostuneille sopivat kuosit ja sopii siten vaikka sisustuselementiksi hyllyyn. Mutta parasta lelussa on kyllä itse hyrräominaisuus. Laita pyörimään ja nauti!

Löytyy varastosta. Nopsa toimitus.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 2 vuotta+

- Isokokoinen metallinen hyrrä

- Koko: Halkaisija 13 cm, korkeus 15 cm
Näin asioit lastenverkkokauppa.fi:ssä


Olemme suomalainen verkkokauppa ja ostamme tuotteemme suomalaisilta tukkureilta. Meiltä saat aina ilmaisen lahjapaketoinnin - lisää vain ostoskoriin lahjapaketoinnista.


Monipuoliset maksutavat

Maksa verkkopankilla, luottokortilla mobiilimaksulla, laskulla tai erämaksulla. Kaupastamme löytyy myös Klarna. Valitse vain kassalla sinulle sopiva vaihtoehto.


Toimitus

Toimitamme paketit postipakettina, postin automaattiin tai kotiinkuljetuksella. Toimituskulut 4,95 € normaali postipaketille.


Ilmainen asiakaspalautus

Meillä on ilmainen 14 päivän asiakaspalautus. Pidemmästä palautusajasta ja avoimesta kaupasta voi aina sopia kanssamme. Laita vain viestiä.


Takuu

Olet oikeutettu virheettömään tuotteeseen. Tuote ei myöskään saa mennä heti rikki normaalissa käytössä. Ole heti yhteydessä meihin kaikista tuotevirheistä, niin hoidamme asian. Kuluttajasuojalain mukainen 6kk takuu on kaikissa tuotteissa. Lisätakuusta löytyy tieto tuotteen kohdalla. 


Kysymyksiä?

Lähetä milloin vaan tekstiviesti minulle Erika Laineelle numeroon 050 309 8253 mistä tahansa asiasta, joka sinua askarruttaa. Myös WhatsUp käy.