Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Nuby 360 taikamuki kahvoilla, eri värejä
Nuby 360 taikamuki kahvoilla, eri värejä Nuby 360 taikamuki kahvoilla, eri värejä Nuby 360 taikamuki kahvoilla, eri värejä Nuby 360 taikamuki kahvoilla, eri värejä Nuby 360 taikamuki kahvoilla, eri värejä Nuby 360 taikamuki kahvoilla, eri värejä Nuby 360 taikamuki kahvoilla, eri värejä

Nuby 360 taikamuki kahvoilla, eri värejä

Nuby
8,72 €
10,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tästä mukista voi juoda mistä kohtaa vain eikä se vuoda.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 3 - 15 työpäivää

Nuby 360 muki kahvoilla on nk. taikamuki. Sen ideana on, että lapsi voi juoda siitä mistä kohtaa vain eikä neste valu ulos, kun lapsi ei juo. Tämä 360 mukimalli on siten erinomainen nokkamukin ja lasin väliaste, kun lapsi opettelee lasista juomista.

Mukissa on nerokas ominaisuus, joka estää nesteen valumisen ulos silloin kun lapsi ei juo. 

Pakkauksessa tulee mukana myös tiivis kansi, jonka avulla mukin voi heittää vaikka laukkuun ja kuljettaa mukan. Muki on suunniteltu erityisesti 4-12 kuukauden ikäisille lapsille.

Hyvä ja laadukas muki tunnetulta lastentarvikevalmistajalta, joka myy tuotteita ympäri maailman.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 6kk+

- Nk. taikamuki, josta voi juoda mistä kohtaa vaan eikä neste valu ulos kun ei juo

- Tiivis kansi tulee mukin mukana

- Eri värivaihtoehtoja


Arvostelut 0 arvostelua