Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki
Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki

Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki

11,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Silikoninen lautanen hienossa pinkissä värissä.

Tämä on esittelytuote.

Oogaa Silicone Divided Plate on turvallisesta silikonista valmistettu lokerolautanen, joka on jaettu kolmeen osaan. Näin se toimii erinomaisesti, kun opetellaan sormiruokailua. 

Silikoni on erinomainen materiaali lapsen lautaseen. Se ei mene rikki, vaikka lentäisi lattialle. Se kestää uunin aina 230 asteeseen asti ja sen voi pestä koneessa. Lautasen voi myös laittaa mikroon. Silikoni on lisäksi turvallinen, kemikaaliton materiaali.

Voit tehdä terveellisiä Oogaa-hahmoilla varustettuja smoothietikkuja pakastimessa, täyttämällä lokerot hedelmäsoseella joihin upotat jäätelötikut. Ks. kuva valmiista tikusta.

Lokerolautanen ei sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:tä.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 4 kk+

- Materiaali: 100 % silikonia

- Kestävä, liukumaton materiaali

- Kestää konepesun, uunin, mikron ja pakastimen käytön

- Turvallista silikonia: Silikoni ei haperoidu, siinä ei kasva hometta tai bakteereja, sen voi pestä koneessa, se ei maistu tai haise miltään, silikoni kestää kuumuutta, sen voi myös pakastaa

- BPA-vapaa, PVC-vapaa, kemikaaliton kaikin puolin

- Tuotteen mitat: Halkaisija noin 21 cm