Ihanaa kesää kaikille! <3

Kesäkuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset.

Kesäloma 2019 - poikkeusaikataulu toimituksissa!

Pidämme aikaisemmista vuosista poiketen kunnon kesäloman tänä vuonna. Emme toimita uusia tilauksia ma 24.6. - su 28.7.2019. Jos teet tilauksen viimeistään su 23.6., se toimitetaan juhannuksen jälkeen ja on viimeistään heinäkuun alussa perillä. Poikkeuksena Skip Hop tuotteet, joita voit tilata to 27.6. asti. 

Jos tarvitset Skip Hop kerhorepun syksyä varten tiettyyn päivämäärään mennessä, ilmoita siitä kassalla Lisätiedot -kentässä, niin asia hoituu heinäkuun lopulla.

Tekstarilla tai WhatsAppilla saa Erikan kiinni tarvittaessa numerosta 050 309 8253, mutta yritetään antaa myös kännyn olla, joten ei välttämättä heti saa vastausta. Sähköpostit/Messenger ym. luetaan loman jälkeen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi - ihanaa kesää kaikille! <3


Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki
Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki

Oogaa silikoninen lokerolautanen, pinkki

11,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Silikoninen lautanen hienossa pinkissä värissä.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 3 - 15 työpäivää

Oogaa Silicone Divided Plate on turvallisesta silikonista valmistettu lokerolautanen, joka on jaettu kolmeen osaan. Näin se toimii erinomaisesti, kun opetellaan sormiruokailua. 

Silikoni on erinomainen materiaali lapsen lautaseen. Se ei mene rikki, vaikka lentäisi lattialle. Se kestää uunin aina 230 asteeseen asti ja sen voi pestä koneessa. Lautasen voi myös laittaa mikroon. Silikoni on lisäksi turvallinen, kemikaaliton materiaali.

Voit tehdä terveellisiä Oogaa-hahmoilla varustettuja smoothietikkuja pakastimessa, täyttämällä lokerot hedelmäsoseella joihin upotat jäätelötikut. Ks. kuva valmiista tikusta.

Lokerolautanen ei sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:tä.


Ominaisuudet:

- Ikäsuositus: 4 kk+

- Materiaali: 100 % silikonia

- Kestävä, liukumaton materiaali

- Kestää konepesun, uunin, mikron ja pakastimen käytön

- Turvallista silikonia: Silikoni ei haperoidu, siinä ei kasva hometta tai bakteereja, sen voi pestä koneessa, se ei maistu tai haise miltään, silikoni kestää kuumuutta, sen voi myös pakastaa

- BPA-vapaa, PVC-vapaa, kemikaaliton kaikin puolin

- Tuotteen mitat: Halkaisija noin 21 cm

Arvostelut 0 arvostelua