Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Oppi&ilo Minä itse tiedän -kortit 4-6 v
Oppi&ilo Minä itse tiedän -kortit 4-6 v Oppi&ilo Minä itse tiedän -kortit 4-6 v Oppi&ilo Minä itse tiedän -kortit 4-6 v Oppi&ilo Minä itse tiedän -kortit 4-6 v Oppi&ilo Minä itse tiedän -kortit 4-6 v

Oppi&ilo Minä itse tiedän -kortit 4-6 v

Oppi&ilo
Tuotetta rajoitettu erä.
14,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

100 kpl kysymyskortteja 4-6 vuotiaille.

Tämä on esittelytuote.

Nyt oivalletaan! Oppi&ilon Minä itse tiedän -kysymyskorteille lapsi voi itse testata tietämystään ja pohtia asioita. Minkälaisen tornin palikoista voi rakentaa? Miltä näyttää suojatien liikennemerkki? Entä millaiselta tuntuu, kun saa uuden ystävän? 

Oppi&ilon Minä itse tiedän -korttien parissa pohditaan arkipäivän tärkeitä asioita, jutellaan tunteista, tutkitaan säätä ja luontoa, kuulostellaan kirjaimia, etsitään eroja, lasketaan lukumääriä ja paljon muuta innostavaa. 

Paketti sisältää neljän värisiä kortteja:

- Sinisten korttien tehtävissä havainnoidaan omaa ympäristöä ja suomalaista luontoa.
- Keltaisissa korteissa nimetään tunteita ja harjoitellaan kuvahahmottamista ("mikä ei kuulu joukkoon" ja varjokuvatehtäviä).
- Punaiset kortit harjaannuttavat päättelykykyä. Vertaillaan esineiden kokoa ja painoa, pohditaan mikä ei kuulu joukkoon ja jatketaan sarjoja.
- Vihreissä tehtävissä pohditaan kirjaimia ja lasketaan.   

Kysymyskorttia kääntämällä lapsen on helppo itse tarkistaa oikea vastaus kolmesta vastausvaihtoehdosta. Jos sormenpää kurkistaa reiästä, jota Yrre-orava osoittaa, on vastaus osunut oikeaan!


Ominaisuudet:

- Puuhakorttipakka, jossa 100 kpl kortteja

- Ikäsuositus: 4-6 vuotta

- Tuotteen koko: 90mm x 95mm x 110mm, 0.390kg

Lasten suuri lelukirja 2017.