Kerhoreput
Olemme tauolla

Verkkokauppamme on väliaikaisesti suljettu. Kaikki avoimet ja tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti.

Ole tarvittaessa yhteydessä Erikaan tekstiviestillä tai whatsappilla numerossa 050 309 8253. Emme lue sähköpostejä tällä hetkellä.

Peikkovuori
Peikkovuori Peikkovuori

Peikkovuori

Plasto
31,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Strategiapeli.

Tämä on esittelytuote.

Plaston WOW-sarjaan kuuluva peikkovuori on hauska strategiapeli, joka sopii koko perheelle 6-vuotiaasta alkaen. Pelissä paetaan 1-3 hengen joukkueissa peikkovuorelta, josta on kaksi eri pakoreittiä. Muistakaa varoa peikkoa!

Pelin idea

Olit ystäviesi kanssa metsäretkellä kun jouduitte ilkeän metsänpeikon vangeiksi. Nyt olette vankeina peikkovuoren sisällä ja teidän täytyy päästä ulos ennen kuin muututte peikoiksi!

Peikkovuorelta voi päästä ulos kahta eri reittiä, mutta sekä kivetyt polut että riippusillat ovat huonossa kunnossa. Siksi teidän joukkueenne täytyy kerätä tarpeeksi kortteja, jotta voitte vaihtaa ne kivi- ja lankkupoleteiksi. Näin voitte korjata tien ja päästä karkuun. Muistakaa myös varoa peikkoa… Jännittävä pakomatkanne voi alkaa!

Peikkovuori-pelissä joka kierros koostuu kahdesta vaiheesta: korttivaiheessa otatte kortteja pankista ja käytätte niitä halutessanne tien tai sillan korjaamiseen, peikon siirtämiseen tai vaihdatte kortteja. Korttivaiheen jälkeen heitätte noppaa ja siirrätte yhtä joukkueenne pelinappuloista.

Joukkue koostuu 1-3 pelaajasta. Pelinappulat ovat joukkueen ja voitte aina siirtää mitä tahansa niistä (paitsi peikon padassa olevaa nappulaa). Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän löydät uusia tapoja välttää peikkoa ja päästä ensimmäisenä pakoon peikkovuorelta.

Ominaisuudet

- Lastenpeli, sopii 6-vuotiaasta alkaen aikuiseen asti

- Pelaajamäärä: 2-6 pelaajaa

- Peliaika: 30 min

- Strategiapeli, joka sopii koko perheelle

Lasten suuri lelukirja 2017 sivu 89.