Mukavaa uuden vuoden alkua kaikille!

Olemme joululomalla ja inventaariopuuhissa loppiaisen asti. Toimitamme Skip Hop kerhoreppuja normaalisti loman/inventaarion aikana. Tammiale on alkanut!

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa  joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Rose Shell rannekoru
Rose Shell rannekoru Rose Shell rannekoru Rose Shell rannekoru Rose Shell rannekoru Rose Shell rannekoru

Rose Shell rannekoru

14,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihana Suomessa valmistettu rannekoru noin 5-8 vuotiaalle.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Pikkuprinsessalle ihana simpukkakoru!

Tätä rannekorua tehtäessä on haluttu luoda tytölle herkkä ja hempeä koru. Valkoisen ja roosan sävyt yhdistettynä hopean ja kromin värisiin yksityiskohtiin sekä kimaltelevaan kristallikimalteeseen tuo tähän koruun rauhallisen tunnelman. 

Korussa on käytetty laadukkaita korutarvikkeita kuten lasihelmiä ja metalliosia muovisten helmien sijaan. Korua on helppo käyttää laadukkaan joustokuminauhan ansiosta. Mukana tulee vaaleanpunainen korupussukka.

Korun pääyksityiskohta on kolme valkoista lasisimpukkaa rivissä. Simpukat ovat kiiltäväpintaiset. Niiden sivuilla on läpikuultavat kristallihiotut helmet sekä läpikuultavat hopeanväriset helmet. Roosie lasihelmen pinnassa on hillittyä valkoista kuviointia. Tästä tuleekin korun nimi Rose Shell.

Sopii syntymäpäivälahjaksi, nimipäiville, joululahjaksi jne. kaikille pikku tytöille. Jos annat nimiäislahjaksi tai taaperolle synttärilahjaksi, muistathan ettei koru luonnollisesi pienten osien takia ole turvallinen käyttää ennen 3 vuoden ikää.


Ominaisuudet:

- Koko sopiva noin 5-8 vuotiaalle (voi olla hyvä jo aikaisemmin ja myöhemmin riippuen lapsen ranteen koosta)

- Jos haluat isomman tai pienemmän korukoon, ilmoita siitä meille kassalla. Tämä onnistuu tilauksesta kyllä.

- Koru ei ole lelu, eikä sitä sovi antaa alle 3-vuotiaalle pienten osien takia

- Kätevä, paksu joustokuminauha: Helppo laittaa päälle ja ottaa pois

- Laadukkaat materiaalit: Metalliosat, lasihelmet, joustokumilanka

- Rannekorun mukana tulee korupussi, jossa korua voi säilyttää ja joka toimii lahjapussina

- Myynnissä vain lastenverkkokauppa.fi:ssä

- Ei sisällä nikkeliä, testatut ja turvalliset korutarvikkeet

- Koru on valmistettu Suomessa


Lapsilane™ lasten korumallisto on lastenverkkokauppa.fi -kaupan oma korumallisto. Korujen materiaalit ostetaan suomalaisilta tukkureilta. Korujen suunnittelu ja valmistus tehdään käsityönä Suomessa. Turvalliset, testatut ja laadukkaat materiaalit. Korut eivät sisällä nikkeliä.


Mitä, eikä koruja ole tarpeeksi suurta määrää tarpeisiisi? Laita WhatsUp- tai tekstiviestiä numeroon 050 309 8253, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

Arvostelut 0 arvostelua