Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Skip Hop Silver Lining Cloud kuu vaunulelu
Skip Hop Silver Lining Cloud kuu vaunulelu Skip Hop Silver Lining Cloud kuu vaunulelu Skip Hop Silver Lining Cloud kuu vaunulelu Skip Hop Silver Lining Cloud kuu vaunulelu

Skip Hop Silver Lining Cloud kuu vaunulelu

Skip Hop
Tuotetta rajoitettu erä.
14,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Viehättävät kirjaillut yksityiskohdat ja leluun kiinnitetty pilven muotoinen purulelu tekevät vaunulelusta helposti lempilelun.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Vaunulelu Kuu - Silver Lining Cloud

Skip Hopin uninen hopeinen kuu johon on yhdistetty neonvärisillä helmillä täytetty helistin kehittämään vauvan kuulo- ja näköaistia. Viehättävät kirjaillut yksityiskohdat ja leluun kiinnitetty pilven muotoinen purulelu tekevät vaunulelusta helposti lempilelun. Kuten kaikissa SkipHop vaunuleluissa, siinä on sisäänrakennettu silmukka, joten voit helposti kiinnittää sen rattaiden tankoon, turvakaukaloon tai muihin varusteisiin.

Ominaisuudet:

- Sopii 0 kk+

- Pullea, kuunmuotoinen vaunulelu

- Neonvärisillä helmillä täytetty helistin kehittää vauvan kuulo- ja näköaistia 

- Pilvenmuotoinen, mukavan tuntuinen purulelu

- Sopii yhteen Silver Lining Cloud -malliston kanssa

- PVC-vapaa, Ftalaatti-vapaa

Koko (cm): 11 pituus x 4 leveys x 20 korkeus

Arvostelut 0 arvostelua