Mukavaa uuden vuoden alkua kaikille!

Olemme joululomalla ja inventaariopuuhissa loppiaisen asti. Toimitamme Skip Hop kerhoreppuja normaalisti loman/inventaarion aikana. Tammiale on alkanut!

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa  joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Skip Hop Silver Lining Cloud leikkimatto
Skip Hop Silver Lining Cloud leikkimatto Skip Hop Silver Lining Cloud leikkimatto Skip Hop Silver Lining Cloud leikkimatto Skip Hop Silver Lining Cloud leikkimatto Skip Hop Silver Lining Cloud leikkimatto

Skip Hop Silver Lining Cloud leikkimatto

Skip Hop
Tuotetta rajoitettu erä.
79,00 €
84,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Tarjoaa ylellistä leikkiaikaa, sen pehmeä väripaletti täydentää modernia sisustusta ja neonväriset yksityiskohdat kiinnittävät vauvan huomion.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Ikäsuositus: 0 kk+ 


Jokaisella pilvellä on hopeareunuksensa ja niin myös tällä ihastuttavalla vauvan pilvi-leikkimatolla. Se tarjoaa ylellistä leikkiaikaa, sen pehmeä väripaletti täydentää modernia sisustusta ja neonväriset yksityiskohdat kiinnittävät vauvan huomion. Viisi taivaankappaleiden muotoista riippuvaa lelua kiehtovat vauvaa valoilla ja musiikilla hänen leikkiessään taivaallisen pehmeällä, pilvimäisellä leikkimatollaan. 

Ominaisuudet: 

- Kehittävään toimintaan kuuluu: soiva lammas, valaistu tähti, vinkuva pilvi, lintu helistin ja vauvalle turvallinen aurinko peili 

- Lammas soittaa "You Are My Sunshine" 

- Värikkäät LED valot 

- Ylisuuri matto tarjoaa pehmustettua mukavuutta ja useita kuvioita ja pinnoitteita aistien kehittämiseen 

- Sisältää pilven muotoisen tyynyn vatsalla oleskeluun 

- BPA-vapaa, PVC-vapaa, ftalaatti-vapaa 

- Pääväritys on harmaa ja valkoinen, tehosteina neonvärejä ja turkoosi 

- Maton koko: 91cm x 91cm x 48cm

Arvostelut 0 arvostelua