Mukavaa uuden vuoden alkua kaikille!

Olemme joululomalla ja inventaariopuuhissa loppiaisen asti. Toimitamme Skip Hop kerhoreppuja normaalisti loman/inventaarion aikana. Tammiale on alkanut!

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa  joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Skip Hop imetyshuivi, Grey Stripe
Skip Hop imetyshuivi, Grey Stripe Skip Hop imetyshuivi, Grey Stripe Skip Hop imetyshuivi, Grey Stripe Skip Hop imetyshuivi, Grey Stripe Skip Hop imetyshuivi, Grey Stripe

Skip Hop imetyshuivi, Grey Stripe

Skip Hop
30,64 €
32,95 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Imetyshuivi liikkuvalle äidille.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Tarvitsetko nopsan toimituksen? Onnistuu! Valitse vain kassalla toimitustavaksi Nouto Postista, niin hoidamme asian. Voit aina laittaa meille viestiä kassalla lisätietoihin, niin saat tuotteen haluamaasi aikaan.


Skip Hop Grab & Go Hide & Chic Nursing Scarf

Skip Hopin imetyshuivi on kätevä lastentarvike jokaiselle liikkuvalle ja imettävälle äidille. Huivi antaa 360 asteen suojan katseilta, vaikka samalla voi seurata pikkuisen syömistä. Huivia voi käyttää monella tapaa osana omia asusteita. 

Plussaa tämä huivi saa raikkaan vaaleasta väristä ja kivasta materiaalista.


Ominaisuudet:

- Yksityisyyttä antava huivi imettävälle äidille

- Käytä kolmella tavalla: Olan yli, ponchina tai huivina

- Huivissa on mesh-kangasta oleva ikkuna, josta näkee lapsen imettäessä

- Pehmeää, hengittävää kangasta

- Löytyy kahdessa modernissa värissä, jotka sopivat hyvin yhteen normaaleiden vaatteiden ja monipuolisten tyylien kanssaArvostelut 0 arvostelua