Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Skip Hop Pöllö aktiviteettilelu, Grey/Pastel
Skip Hop Pöllö aktiviteettilelu, Grey/Pastel Skip Hop Pöllö aktiviteettilelu, Grey/Pastel Skip Hop Pöllö aktiviteettilelu, Grey/Pastel Skip Hop Pöllö aktiviteettilelu, Grey/Pastel Skip Hop Pöllö aktiviteettilelu, Grey/Pastel Skip Hop Pöllö aktiviteettilelu, Grey/Pastel

Skip Hop Pöllö aktiviteettilelu, Grey/Pastel

Skip Hop
Tuotetta rajoitettu erä.
24,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Suloinen pöllö aktiviteettilelu sisältää yli 10 kehitystä ja oppimista tukevaa aktiviteettia.

Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Skip Hop aktiviteettilelut ovat täynnä yllätyksiä! Suloinen pöllö aktiviteettilelu sisältää yli 10 kehitystä ja oppimista tukevaa aktiviteettia: peilin, helistimen, puisen ja kumisen purulelun, rätisevät siivet jne.

 

Lisätietoa tuotteesta:

- Ikä: +3 kk

- Yli 10 kehitystä tukevaa aktiviteettia

- Puinen ja kuminen purulelu

- Siivet rätisevät

- Sisältää helistimen

- Poikasen voi ottaa esille ja laittaa takaisin taskuun

- Vauvaturvallinen pehmeä peili

- Kuvioidut ja brodeeratut yksityiskohdat

- Valmistettu testatuista ja turvallisista materiaaleista. Tuotteella on ASTM-, CPSIA- ja EN71-turvallisuussertifikaatit.

- Koko (cm): 18 leveys x 20 korkeus x 10 syvyys

Arvostelut 0 arvostelua