Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Skip Hop pöllö soittolelu
Skip Hop pöllö soittolelu Skip Hop pöllö soittolelu Skip Hop pöllö soittolelu Skip Hop pöllö soittolelu Skip Hop pöllö soittolelu

Skip Hop pöllö soittolelu

Skip Hop
24,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Sävelmiä, luonnonääniä, äänenvoimakkuuden säätö ja automaattinen sammutusajastin.

Tämä on esittelytuote.

Skip Hop Stroll & Go pöllö soittolelussa on sävelmiä, luonnonääniä, äänenvoimakkuuden säätö ja automaattinen sammutusajastin. Tämä mukava, pieni soittolelu rauhoittaa vauvan päiväunille. Soittolelu on tyylikäs ja nykyaikainen, joten se sopii kotiin kuin kotiin. Tämän kannettavan soittolelun voi helposti kiinnittää esimerkiksi rattaisiin, hoitolaukkuun ja turvakaukaloon kätevällä silikonihihnalla. Pienikokoinen ja kätevä.

Ominaisuudet:

- Seisoo pöydällä tai voi kiinnittää rattaisiin, hoitolaukkuun ja turvakaukaloon silikonihihnan avulla

- Soittaa kahta sävelmää (Brahms' Lullaby, Sunrise Lullaby)

- Kaksi luonnonääntä (aallot, sademetsä)

- Helppo äänenvoimakkuuden säätö

- Automaattinen ajastin 15, 30 ja 60 minuuttia

- Kankaalla päällystetty kovaääninen

- Vaatii kolme AAA paristoa, eivät sisälly pakkaukseen

- Ftalaatti-vapaa

- Koko: 10 pit x 7,5 lev x 14 kork cm