Toukokuun tarjouksia

Tervetuloa ostoksille! Toukokuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Katso täältä tarjoukset. Koodilla TOUKO19 saat -10% yli 40 euron tilauksestasi.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


SÖPÖ Bella imetyssuoja / kuomuverho, valkoinen-sininen
SÖPÖ Bella imetyssuoja / kuomuverho, valkoinen-sininen SÖPÖ Bella imetyssuoja / kuomuverho, valkoinen-sininen SÖPÖ Bella imetyssuoja / kuomuverho, valkoinen-sininen SÖPÖ Bella imetyssuoja / kuomuverho, valkoinen-sininen SÖPÖ Bella imetyssuoja / kuomuverho, valkoinen-sininen SÖPÖ Bella imetyssuoja / kuomuverho, valkoinen-sininen SÖPÖ Bella imetyssuoja / kuomuverho, valkoinen-sininen

SÖPÖ Bella imetyssuoja / kuomuverho, valkoinen-sininen

Söpö
Tuotetta rajoitettu erä.
27,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Onko vauvasi liian kiinnostunut ympäristöstä, eikä jaksa keskittyä syömiseen? Stressaako julkisella paikalla imettäminen, eikä maito heru?

Imetä missä vain, milloin vain, ilman ylimääräisiä katseita säilyttäen katsekontaktin vauvaan! SÖPÖ on kehittänyt uuden essutyylisen imetyssuojan helpottamaan vauva-arkea. SÖPÖ-imetyssuoja on helppo pujottaa päänyli, kun pienelle iskee nälkä.

Kaarituki mahdollistaa esteettömän näkyvyyden vauvan ja äidin välille. SÖPÖ-imetyssuojat on valmistettu 100 % satiinipuuvillasta, joka on viileä ja kevyt sekä äidille, että vauvalle.

Voit myös laittaa imetyssuojan näkösuojaksi rintarepun, lastenvaunujen tai turvakaukalon päälle. Imetyssuojissa on neljässä kulmassa kuminauhat, jotka voit kiinnittää vaunuihin. Kietaise kaulahihna turvakaukalon kantokahvan ympäri ja kiinnitä nappi.    

Ominaisuudet: 

  • Väri tummansininen / valkoinen
  • Kaarituki mahdollistaa esteettömän näkyvyyden äidin ja vauvan välille
  • Kuminauhat kulmissa vaunujen kiinnitykseen
  • Neppari turvakaukalon kantokahvan kiinnitykseen
  • Koko 105 x 68 cm
  • Hengittävää 100 % satiinipuuvillaa
  • Mukana kätevä säilytyspussukka
  • Koneellinen hienopesu 40°

 

SÖPÖlle tullutta palautetta tuotteesta:

+ Imetyssuojaksi tuote oli sopivan kokoinen.

+ Tyylikäs ja hyvännäköinen.

+ Jäykän yläreunan ansiosta näköyhteys lapsen kanssa oli mahdollinen.

+ Kuljetuspussin ansiosta liina oli aina siisti.

+ Materiaali pysyi hyvänä reissussakin.

+ Toimi erittäin hyvin matkarattaiden isossa suuaukossa kuomuun kiinnitettynä vaunuverhona. Mukaan tosin piti muistaa ottaa kiinnitysvälineet. Normaali vaunuverho olisi ollut matkarattaisiin liian pieni.

+ Kaulanauhassa oleva neppari oli hyvä, sillä räntäisen vaunulenkin jälkeen liina pysyi hyvin kuivumassa, eikä esim. pudonnut lattialle.

+ Liinan kulmien kuminauhat ovat hyvä ajatus. Meillä tosin kaikissa rattaissa/vaunuissa putket yms ovat umpinaiset, joten lenkkejä ei saanut mihinkään kiinni. Olisi siis pitänyt ottaa narua tms mukaan. Kiinnityslenkeissä voisi olla nepparit tai ne voisivat olla mahdollisesti solmittavat.

+ Lentokentällä näin toisella äidillä vastaavan liinan käytössä ja lapsi söi/nukkui siellä pitkään ihan rauhassa. Söpö vain on paljon tyylikkäämään näköinen kuin tämä liina oli.

- varsinaiseen tarkoitukseensa en imetyssuojaa lopulta käyttänyt, kun vilkas 6-kuinen lapsi siirteli liinaa edestakaisin, kun ei ollut siihen tottunut --> suosittelen käytön aloittamista pienestä alkaen tai ainakin harjoittelemaan liinan alla syömistä vaikka kotona enemmän kuin kerran...' 

 

 

Arvostelut 0 arvostelua