Pääsiäisale käynnissä!

Tervetuloa ostoksille! Huhtikuun aikana hyviä kampanjoita ympäri kauppaa. Koodilla EASTER saat -10% yli 35 euron tilauksestasi.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. 


Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla
Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla

Tiny Love Dreamer yövalo tähtiprojektorilla

Tiny Love
42,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihana musiikkisoitin,yövaloprojektori, yövalo ja lyhty samassa tuotteessa. Kasvaa lapsen mukana.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 3 - 15 työpäivää

Tiny Love Into the Forest™ -tuotesarjan

Tiny Love Into the Forest™ Tiny Dreamer™3-in-1 Musical Projector


Tiny Dreamer on käytännöllinen yövalo, joka soittaa musiikkia ja heijastaa kattoon ihania tähtikuvioita. Tiny Love Into the Forest™ -tuotesarjan yövalo on monipuolinen tuote, joka toimii yövalon lisäksi myös musiikkisoittimena ja projektorina. Kantolenkin avulla tuotteen voi helposti siirtää sinne missä valoa tarvitaan, esimerkiksi kun etsii tuttia sängystä.

Tiny Love Dreamer -musiikkiprojektorissa on MP3-soitin. Voit liittää laitteen tietokoneeseen ja siten soittaa mitä tahansa lauluja lapsellesi. Itse laitteessa on valmiiksi 17 melodiaa ja viisi erilaista valkoista kohinaa, jotka rauhoittavat vauvaa. Äänenvoimakkuutta voi säätää.

Dreamer-yövaloa voi helposti ladata USB-kaapelin avulla. Laitteessa on automaattinen ajastin, joten se menee valintasi mukaan pois päältä 10, 30 tai 60 minuutin kuluttua. Lisäksi tuotteessa on itkuntunnistin, jonka voi laittaa päälle tai pois. Kun itkuntunnistus on päällä, laite käynnistyy automaattisesti jos lapsi itkee.

Tiny Love Dreamerin projektoritoiminto heijastaa kauniita valokuvioita kattoon. Yhdessä lempeän musiikin kanssa vauva nukahtaa rauhalliseen tunnelmaan.


Tiny Love Dreamer -yövalon kuvaus lyhyesti


 • 3 eri käyttötapaa: Rahoittava yövalo, tähtiprojektori ja mukaan otettava lyhty.

 • Rauhoittava hohde: Rauhoittava yövalo luo lämpimän, pehmeän hohteen lastenhuoneeseen ja uniikki itkuntunnistin auttaa lasta nukahtamaan uudestaan.

 • Laita tuote sivuttain ja tähtiprojektori heijastaa värikkään tähtitaivaan kattoon.

 • Kasvaa lapsen mukana: Turvallinen kantilenkki tekee yövalosta mukaan otettavan lyhdyn, joten sitä voi kantaa esimerkiksi vessaan mukaan. Tuotetta voi siirtää ja näin valaista tarvittava alue. Tuotteesta voi soittaa vauvan ja lapsen suosikkikappaleet.

 • Valitse itse musiikki: MP3-soitin ja valmiit tuutulaulumelodiat antavat vanhemmille vapauden valita mitä soittaa lapselle.


Yövalon ominaisuudet


 • Monta tuotetta yhdessä

 • Kantolenkki, toimii myös lyhtynä

 • Luo rauhallista tunnelmaa

 • Tähtiprojektio

 • Lämmin yövalo

 • Rauhallinen musiikki – valitse itse tai käytä valmiita vaihtoehtoja

 • Valkoista kohinaa

 • Itkuntunnistin, jonka saa päältä ja pois

 • Tuotenumero: 00950067-


Tekniset ominaisuudet (ks. kuva, jossanumerot):


 1. On/Off näppäin 

 2. Äänenvoimakkuus 

 3. Rauhoittavaa valkoista kohinaa

 4. On/Off projektprinäppäin 

 5. Ladattava akku ja USB-kaapeli 

 6. Auto-off ajastus: 10,30,60 

 7. On/Off itkutunnistinnäppäin 

 8. On/Off yövalonäppäin 

 9. Musiikkisoittimen ohjausnäppäimet

 10.  17 melodiaa

 11.  Turvallinen kahva, jotta yövaloa voi kantaa 


Vinkit eri-ikäisille vauvoille


1-3 kk

Laita Dreamer vauvan lähelle kehtoon tai pinnasänkyyn. Vauva tottuu rauhalliseen ja tuttuun ympäristöön. Kokeile eri ääniä ja melodioita. Mitkä rauhoittavat vauvaa eniten?

3-6 kk

Ota Tiny Love Dreamer mukaan iltarutiineihin. Käytä esimerkiksi hempeää tähtiprojektiota ja musiikkia. Luo lapsellesi oma soittolista MP3-soittimella.

6-18+ kk

Nyt kun vauva on vanhempi, itkuntunnistus auttaa lasta nukkumaan pitempään yöllä ja nukahtamaan itsestään. Tuttu yövalo voi olla osa iltarutiineja jatkossakin taaperoikään saakka ja siitäkin eteenpäin. Voit valita lapsen lempparilaulut MP3:seen.

Arvostelut 0 arvostelua