Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Suosittelemme tilaamista viimeistään to 13.12., niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto
Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto

Tiny Love Gymini Monkey Island puuhamatto

Tiny Love
55,13 €
73,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Tiny Love Gymini Monkey Island -leikkimatoissa on värikkäitä leluja eri etäisyydellä ja korkeudella. Matto tarjoaa vauvalle paljon mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaa samalla kun eri materiaalit ja äänet stimuloivat hänen aistejaan.

Monkey Island -puuhamaton ihastuttava apinapehmo soittaa kolmea eri sävelmää valojen vilkkuessa. Maton mukana tulee myös Tummy Time-tyyny, jota voidaan käyttää tukena vauvan ollessa joko selällään tai vatsallaan. Lisäksi Monkey Island -puuhamatossa on lukuisia muita leluja ja toimintoja, kuten purulelu, vetolelu sekä iso peili.

 

Ominaisuudet

- Ikäsuositus: 0 kk +

- Kehityksen osa-aluea: Hienomotoriset taidot, kohteen huomioiminen, motoriset taidot, tunneäly, älykkyys

- Materiaali: Kangas, muovi

- Efektit: Iloiset värit, musiikki, peili, purulelu, rapiseva kangas, riippulelu, siirrettävät lelut, valo

 

 

Arvostelut 0 arvostelua