Liuta joulutarjouksia!

Lisäksi saat 4,95 euron alennuksen yli 60 euron tilauksista koodilla TOIMITUS, eli noudon Postista ilmaiseksi. Laita koodi etusetelikenttään kassalla.

Tilaa viimeistään su 16.12. niin ehtii vielä hyvin jouluksi perille tuotteen kohdalla ilmoitetusta toimitusajasta huolimatta.

Tavoitat meidät parhaiten tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 050 309 8253, jos on kysyttävää. Meillä on ruuhkaa Black Fridayn ja alkaneen joulumyynnin myötä, pahoittelut pienistä viiveistä toimituksissa. 


Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk)
Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk) Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk) Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk) Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk) Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk) Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk) Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk) Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk) Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk)

Zoocchini uimavaippa- ja aurinkohattusetti, rapu (koko 3-6 kk)

Tuotetta rajoitettu erä.
28,75 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Saatavilla
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Zoocchinin setissä on uimavaippa ja aurinkohattu Helppohoitoinen setti sisältää UPF-aurinkosuojan. Uimavaipan haaraosassa on vahvike ja vyötäröllä säätötarrat. 

Vaippa kestää pesusta toiseen ja on myös "allasystävällinen". Hatussa on leveät lierit ja hatun kankaan aurinkosuoja on UPF +50.

Hatun ja vaipan kangas on hyvin hengittävää ja nopeasti kuivuvaa mikrokuitua. Materiaali kestää hyvin myös suolavettä. 

Materiaali: 100% polyesteri

Konepesu, kuivaus ilman kuivausrumpua.

Arvostelut 0 arvostelua